Amsterdam
Dalsteindreef 262

Vraagprijs: € 195.000,- k.k.

Maak afspraak

Amsterdam
Dalsteindreef 262

Omschrijving:
Heerlijk 3-kamer appartement van circa 71 m2 op de tweede verdieping van een gewild appartementencomplex in Amsterdam Zuidoost. In het appartement is opvallend veel lichtinval en een vrij uitzicht op groenvoorzieningen.

Interesse?

Kenmerken

  • Soort portiekflat
  • Woonopp 71 m2
  • Inhoud 220 m3
  • Kamers 3

Omschrijving:
Heerlijk 3-kamer appartement van circa 71 m2 op de tweede verdieping van een gewild appartementencomplex in Amsterdam Zuidoost. In het appartement is opvallend veel lichtinval en een vrij uitzicht op groenvoorzieningen.

Ligging:
Dit ruime 3-kamer appartement ligt aan een rustige weg in stadsdeel Zuidoost in de wijk “Venserpolder”. Deze wijk, met straten die allen genoemd zijn naar beroemde schrijvers, ligt op steenworp afstand van het voetbalstadion “de Johan Cruyff Arena” en vlakbij de kantoren rond het Arenagebied met alle ontwikkelingen zoals Heineken Music Hal, Ziggo Dome en winkelcentrum “De Amsterdamse Poort”. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima, station Venserpolder ligt op steenworp afstand. Parkeren in deze straat is gratis en met de auto bent u binnen een paar minuten op de snelwegen rondom Amsterdam. Schiphol en de Zuidas zijn met de auto en openbaar vervoer snel en makkelijk te bereiken.

Omschrijving:
Het driekamer appartement van circa 71m2 is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een separate berging in de onderbouw. Het complex waar dit appartement deel van uit maakt is voorzien van ramen en deuren met dubbel glas, betonnen verdiepingsvloeren, spouwmuren en een betonnen fundering. Het appartement is ruim opgezet met o.a. twee goede slaapkamers en een ruim balkon. De woonkamer heeft grote raampartijen waardoor er veel licht binnenkomt.

Indeling:
Entree, centrale hal, meterkast, badkamer met wasmachineaansluiting, toilet met fonteintje. Vanuit de hal zijn beide slaapkamers en de woonkamer bereikbaar. Vanuit de woonkamer zijn het balkon en de open keuken te bereiken, Berging op de begane grond.

Eigendomssituatie
Het appartement is belast met erfpacht. De canon is afgekocht voor het lopende tijdvak. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De canon en de voorwaarden zijn voor het eerst te herzien per 1 februari 2035.

Vereniging van eigenaren (VvE):
Vereniging van Eigenaren Venserpolder Blok 2 te Amsterdam. De administratie en het technisch onderhoud worden gevoerd door Ymere?Afdeling VvE beheer? (088 – 000 89 00 ). De servicekosten bedragen € 110,57 per maand. Het betreft een zeer actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren. Het opgebouwde aandeel in het vermogen van de VvE wordt aan koper overgedragen.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1983
Berging: in de onderbouw, voorzien van elektra
Isolatie: volledig geïsoleerd, voorzien van dubbel glas
Service kosten € 110,57 per maand
Sanitair: separaat toilet met fontein, Badkamer voorzien van wastafel en douche.
Verwarming & warm water: CV (combi) ketel
Groepenkast voorzien van aardlekschakelaar
Halofoon
Mechanische ventilatie

Deze vrijblijvende informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper ( en/of derden). Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De verstrekte informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.

Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Interesse?

Kenmerken

  • Soort portiekflat
  • Woonopp 71 m2
  • Inhoud 220 m3
  • Kamers 3

Algemeen

Adres
Dalsteindreef 262
Plaats
Amsterdam
Postcode
1102 WZ
Soort
portiekflat
Status
Verkocht onder voorbehoud

Prijs en aanvaarding

Koopprijs
€ 195.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Kenmerken

Inhoud
220 m3
Kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Afmetingen

Woonopp
71 m2

Tuin en overige buitenruimtes

Tuintypen
geen tuin

Verwarming en isolatie

Soorten warm water
c.v.-ketel