Huis kopen in Amsterdam West?

Huis kopen in Amsterdam West?

Wil je een huis kopen in Amsterdam West, maar heb je nog twijfels? Check je regelmatig op Funda de koopwoningen in Amsterdam West? Deze buurt kent verschillende wijken met veel mooie plekken om te wonen. Waar voorheen vooral de Jordaan erg in trek was, worden nu ook wijken als de Admiralenbuurt, Postjesbuurt en de Spaarndammerbuurt steeds gewildere plekken om te wonen. Waarom? Loop er maar eens doorheen! De afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in het opknappen van deze wijken.

Een appartement kopen in Amsterdam West, onmogelijk?

U heeft de geruchten vast gehoord: een appartement kopen in onze hoofdstad is bijna onmogelijk omdat het aanbod van woningen achterblijft op de vraag. Toch bewijzen de aankoopmakelaars van Emanuels Makelaardij graag het tegendeel. Want een huis kopen in Amsterdam West is prima haalbaar, óók tegen een reële marktprijs.

Uitgelicht aanbod

U wilt een huis kopen in Amsterdam West, en nu?

Wat zijn eigenlijk uw woonwensen? Wat is uw budget? Waar moet u op letten als u een huis gaat kopen? Een huis kopen in West is vandaag de dag voor een individu nog net geen gekkenwerk. De Amsterdamse huizenmarkt is erg gespannen en het kan dan ook knap lastig zijn om een geschikt koophuis te vinden. Zelfs als u een adequaat huis weet te vinden gaat het soms zo snel dat u niet eens de mogelijkheid heeft om het huis te bezichtigen – laat staan een bod uitbrengen.

Waarom kopen in West?

Waarom eerdere kopers ervoor kozen om in Amsterdam West een woning te kopen? Daar hebben wij een gemakkelijk antwoord op! Door de komst van leuke restaurantjes, koffietentjes en nieuwe woningen zien deze wijken er steeds gezelliger en sfeervoller uit. Voor trendy lunchtentjes hoef je de stad niet meer in, sportclubs zitten om de hoek en ook culturele activiteiten zijn er te vinden. Cultuur snuiven? Ga dan eens kijken bij Podium Mozaiek! Een plek waar verschillende culturen elkaar ontmoeten via culturele en creatieve projecten. Of spendeer eens een lekkere zomerse middag op het terras bij Café Restaurant Edel, en ga gezellig uit eten bij de altijd drukke Walvis op de Spaarndammerstraat!

‘Geheime’ kennis over huizen kopen/h2>

Graag delen we onze kennis over de aankoop van een huis in Amsterdam West. Het aanbod van nieuwe woningen verloopt grillig omdat mensen die binnen Amsterdam West verhuizen eerst een nieuwe woning kopen en dan pas hun oude woning in de verkoop zetten. Onze makelaars zijn specialisten in de verkoop van huizen én de koop van huizen. Bovendien kennen zij de ins en outs van onze hoofdstad als geen ander. Daarmee staan we qua kennis direct een trede hoger dan Funda.

Wonen in Amsterdam West

Wil je een leuke oude stadswoning? Dan kun je in bijna elke wijk in Amsterdam West terecht. Natuurlijk heeft iedere wijk binnen dit stadsdeel zijn eigen voor- en nadelen. Maar: bewoners in dit stadsdeel blijven er lang wonen en zoeken vaak ook een volgende woning in dit stadsdeel. Ga je voor nieuwbouw? Neem dan eens een kijkje bij de Houthavens. Daar zijn de laatste jaren veel nieuwbouw projecten gerealiseerd en daar komen de komende tijd ook nieuwe projecten bij.

Kortom: Wonen in Amsterdam West is echt een aanrader! Liefhebbers van sport, cultuur en uitgaan kunnen er hun hart ophalen. Met oa. de Westergasfabriek in de buurt, de Foodhallen en de voormalige tramremise met een bioscoop, restaurants ed. Daarnaast ben je met de fiets in maximaal 10 minuten in het Centrum van de stad. Zoek je een leuke oude stadswoning in Amsterdam West? Ga je voor nieuwbouw in het Amsterdams Westelijk Havengebied? Onze makelaars kennen Amsterdam West als geen ander!

Huis te koop in Amsterdam West!

Maak kennis met de makelaars van Emanuels Makelaardij. Samen staan ze voor ruim 50 jaar ervaring als het gaat om de koop van huizen in en om Amsterdam West.

Nog even alle voordelen die Emanuels Makelaardij biedt op het gebied van huizen kopen:
✓ Met een Emanuels bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in Amsterdam West
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor huizen kopen in Amsterdam West of lees de verhalen van onze kopers en verkopers.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.