Huis kopen in IJburg?

Huis kopen in IJburg?

Wil je een huis kopen in IJburg, maar heb je nog twijfels? Check je regelmatig op Funda de koopwoningen in IJburg? Elke buurt heeft zijn eigen pluspunten en karakter, maar IJburg blijft een beetje speciaal. IJburg is een verzameling van kunstmatig aangelegde eilanden in het Oosten van de stad. Het project is ooit ontwikkeld om het tekort aan woningen in Amsterdam te minderen. Tegenwoordig wonen er al meer dan 10.000 mensen in dit wind en water overgoten stadsdeel. Liefhebbers van nieuwbouw en water aficionados  worden hier bijzonder goed bediend. Degenen met meer bestedingsruimte hebben hier zelfs de mogelijkheid om hun boten in eigen achtertuin aan te meren – een echte luxe als je bedenkt dat IJburg maar op kleine afstand van de binnenstad ligt. Ook is het woningaanbod in IJburg redelijk groot en de vierkante meter prijs relatief laag vergeleken met de rest van Amsterdam.

Een appartement kopen in IJburg, onmogelijk?

U heeft de geruchten vast gehoord: een appartement kopen in onze hoofdstad is bijna onmogelijk omdat het aanbod van woningen achterblijft op de vraag. Toch bewijzen de aankoopmakelaars van Emanuels Makelaardij graag het tegendeel. Want een huis kopen in IJburg is prima haalbaar, óók tegen een reële marktprijs.

Uitgelicht aanbod

U wilt een huis kopen in IJburg, en nu?

Wat zijn eigenlijk uw woonwensen? Wat is uw budget? Waar moet u op letten als u een huis gaat kopen? Een huis kopen in IJburg is vandaag de dag voor een individu nog net geen gekkenwerk. De Amsterdamse huizenmarkt is erg gespannen en het kan dan ook knap lastig zijn om een geschikt koophuis te vinden. Zelfs als u een adequaat huis weet te vinden gaat het soms zo snel dat u niet eens de mogelijkheid heeft om het huis te bezichtigen – laat staan een bod uitbrengen.

Waarom kopen in IJburg?

Waarom eerdere kopers ervoor kozen om in IJburg een woning te kopen? Daar hebben wij een gemakkelijk antwoord op! Buiten de watersportactiviteiten is er in IJburg ook gemakkelijke toegang tot groen: het nieuwe park aan de Diemerzeedijk of de landerijen en traditionele vissersdorpen die over het water in Noord beginnen. Wonen in IJburg heeft de afgelopen 20 jaar een vlucht genomen. Het zal in IJburg natuurlijk nooit een uitgaans walhalla worden, maar er is tegenwoordig meer dan genoeg horeca aanbod. Ook heeft IJburg een erg leuk strand, Blijburg, dat al jaren zonaanbidders en hipsters uit het vasteland aantrekt. Het gebied is ook de thuisbasis voor het vriendelijk wijkcafé en -theater, de Vrijburcht, en enkele hoger gelegen cafés die zich rond de jachthaven verzamelen.

‘Geheime’ kennis over huizen kopen

Graag delen we onze kennis over de aankoop van een huis in IJburg. Het aanbod van nieuwe woningen verloopt grillig omdat mensen die binnen IJburg verhuizen eerst een nieuwe woning kopen en dan pas hun oude woning in de verkoop zetten. Onze makelaars zijn specialisten in de verkoop van huizen én de koop van huizen. Bovendien kennen zij de ins en outs van onze hoofdstad als geen ander. Daarmee staan we qua kennis direct een trede hoger dan Funda.

Huis te koop in IJburg!

Maak kennis met de makelaars van Emanuels Makelaardij. Samen staan ze voor ruim 50 jaar ervaring als het gaat om de koop van huizen in en om IJburg.

Nog even alle voordelen die Emanuels Makelaardij biedt op het gebied van huizen kopen:
✓ Met een Emanuels bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in IJburg
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor huizen kopen in IJburg of lees de verhalen van onze kopers en verkopers.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.