Video woning

Woning verkopen? Laat een video maken!

Een woning in Amsterdam kan als snel klein lijken voor wie alleen uitgaat van de vierkante meters en de foto’s van een woning. Ga jij binnenkort ook jouw woning verkopen en wil je wel wat extra aandacht genereren? Denk dan eens aan het maken van een video van jouw woning. Vanwege de nieuwe website van Funda is er momenteel veel vraag naar woningvideo’s. Het toevoegen zorgt namelijk voor een optimale ranking van de woning omdat de nadruk meer wordt gelegd op beeld. Met een video kun je de ruimtelijkheid van een woning beter overbrengen en geef je meer informatie dan alleen met een foto. Potentiële kopers kunnen jouw woning alvast bezichtigen vanaf de bank. Zo maak je het hen wel heel erg makkelijk om verliefd te worden op jouw woning!

Nieuwveenseweg 2 – Nieuwkoop

De afgelopen week lieten we op onze Facebookpagina een video van één van de meest bijzondere woningen die wij in de verkoop hebben zien. Het ging hier om een tot woning omgebouwde kerk. Zo’n bijzonder pand vraagt om een bijzondere manier van presenteren. Door het maken van een video kunnen wij het potentieel van deze woning pas echt goed laten zien:

Bekijk deze video ook op onze Facebookpagina.

Woning verkopen? Laat ook een video maken!

Wil jij ook een video laten maken van jouw huis, neem dan contact met ons op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden voor jouw huis. De woningvideo wordt normaal gesproken tegelijkertijd met de woningfotografie opgenomen. Het kost ongeveer een half uur om de video te maken, uiteraard is dit een afhankelijk van het huis.

10 13
9.6

Emanuels Makelaardij

0 Comments


Makelaar Amsterdam Reviews en aanbevelingen
"Karen is een plezierige makelaar, duidelijk in de communicatie, komt zelf ook met suggesties. Ze heeft een scherp oog voor details en dacht goed mee, ze voelde onze behoefte goed aan. Onze focus en doelgebied is na verloop van tijd is verschoven, ook daarmee is ze zeer flexibel omgegaan."

Bekijk alle reviews
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.