Woning promoten

Promoot jouw huis via een eigen website!

Emanuels Makelaardij biedt jou een uitgelezen kans om woningen/objecten online, optimaal te presenteren. Geen reclame of afleiding van andere woningen, wel maximale beleving bij desbetreffende woning/object.

Woning verkopen in Amsterdam? Val op met een eigen woningwebsite!

Het verkopen van een woning in Amsterdam betekent meer dan alleen een verkoopbord aan het raam en een presentatie op Funda.nl. Als ondernemende Amsterdammer hebt jij keihard gewerkt voor jouw huis. Wij begrijpen dan ook dat jij zo slim mogelijk om wil gaan met jouw vermogen. Bij Emanuels Makelaardij houden we van ons vak. Wij nemen de tijd om de kleine zaken te zien die anderen zouden missen. We hebben een sterke marketingfocus en zetten alles op alles om jouw huis te verkopen. Wij zorgen ervoor dat jouw huis optimaal wordt gepresenteerd en de aandacht krijgt die het verdient met een website speciaal voor jouw huis alleen.

Een eigen website

Voor iedere woning die wij verkopen maken wij een eigen website. Op deze website vind je naast alle ins & outs van de woning ook fullscreen foto’s in HD kwaliteit. De URL van deze website is simpelweg de straatnaam en huisnummer van jouw woning ( www.straatnaamhuisnummer.nl). Met een website speciaal voor jouw huis zorgen we ervoor dat geïnteresseerden niet worden afgeleid door ander woningaanbod. Wij geloven in de kracht sociale netwerken. Een eigen woningwebsite maakt het makkelijk én leuker om jouw huis te delen. Ook offline kun je helpen met het promoten van jouw huis door middel van een visitekaartje met daarop een verwijzing naar de website van jouw huis.

eigen website bij woning verkopen

Uw voordelen

Fullscreen HD beeldmateriaal
Deel jouw huis makkelijk op sociale media
Geprint visitekaartje van jouw huis
Eigen unieke domeinnaam
Volledig geautomatiseerd
Creëert een exclusieve uitstraling
Creëert onderscheidend vermogen
Ruimte voor eigen invulling
Automatische PDF brochures
Unieke Realtime Synchronisatie met Funda
Foto’s in hoogst mogelijke resolutie
100% responsive weergave
Geen afleiding door ongewenste reclames
Domeinnaam ideaal voor social media
Inzicht in statistieken via Google Analytics

Neem vandaag contact op

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
Slim & Ondernemend

Als ondernemende Amsterdammer hebt jij keihard gewerkt voor jouw huis. Wij begrijpen dan ook dat jij zo slim mogelijk om wil gaan met jouw vermogen. We kennen alle ins & outs op het gebied van wonen in Amsterdam. Met onze uitgebreide kennis op juridisch & bouwkundig gebied helpen we je er het maximale uit te halen.

Liefde voor het vak

Bij Emanuels Makelaardij houden we van ons vak. Wij nemen de tijd om de kleine zaken te zien die anderen zouden missen. Wij werken niet met klanten, maar met personen; en daar waar andere huizen zien, zien wij een thuis. We hebben een sterke marketingfocus en zetten alles op alles om jouw huis te verkopen.

Wij zijn socia(a)l

Wij plaatsen jouw huis niet automatisch door naar social media, maar lichten telkens datgene uit wat jouw huis zo bijzonder maakt. Daarnaast zorgen we voor een groter bereik door elk huis te ondersteunen met een betaalde campagne. Hiermee kunnen we jouw huis gericht onder de aandacht brengen bij de doelgroep van jouw huis.

Reviews

Binnen 8 weken was de woning verkocht. Goede foto’s van het huis droegen daartoe bij. Prima makelaar!

Verkoper Oosterlengte 24
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.