Amsterdam
Hugo de Grootkade 64-D

Vraagprijs: € 995.000,- k.k.

Maak afspraak

Amsterdam
Hugo de Grootkade 64-D

English tekst below

Interesse?

Kenmerken

  • Soort maisonnette
  • Woonopp 130 m2
  • Inhoud 406 m3
  • Kamers 4

English tekst below

ZEER STIJLVOLLE MAISONNETTE MET ZONNIGE BALKONS EN PRACHTIG UITZICHT OVER DE STAD MET PRIVÉ PARKEERPLEK!!!

Het appartement is gelegen op de bovenste 2 verdiepingen in appartementencomplex ‘De Laatste Hendrik’. Het hoogwaardig afgewerkte complex uit 2004 is voorzien van een lift, mooi aangelegde binnentuin en een ondergelegen parkeergarage met optioneel te koop aangeboden parkeerplaats. De woning is ruim en licht en beschikt over twee zonnige balkons op de 5e verdieping. Eén balkon is woning breed gelegen langs de ruime woon-eetkamer aan de voorzijde op het zuiden met uitzicht over het gezellige Bilderdijkpark en de Hugo de Grootgracht. Het andere balkon ligt aan de achterzijde en is te bereiken via de stijlvolle moderne open keuken voorzien van een kookeiland en zeer luxe inbouw apparatuur van het merk Gaggenau, een roeping voor de thuiskok en een statement van de ontwerper. De 4e verdieping heeft drie riante slaapkamers, een stijlvolle badkamer en een derde balkon gelegen aan de achterzijde van de woning. De woning ligt op een leuke plek in de populaire Fredrik Hendrikbuurt op loopafstand van de Jordaan, winkels en gezellige cafés en restaurants.

Ligging:
De maisonnette heeft een unieke centrale ligging in een modern appartementencomplex aan het verlengde van de Bloemgracht, op de grens van de stadsdelen Oud-West en Westerpark in de Frederik Hendrikbuurt. Winkels op loopafstand op het Hugo de Grootplein en de Frederik Hendriks- en Bilderdijkstraat. Verschillende cafeetjes en restaurants vindt u op steenworp afstand bij de Hallen of in de Jordaan. Ook de Negen Straatjes met een leuk winkelaanbod en gezellige horeca bevinden zich op loopafstand. De woning is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer o.a. tramlijn 3 en 13 en met de auto, via afslag s105 van en naar de Ring A10.

Indeling:
Afgesloten binnentuin, centrale entree, lift naar de vijfde en rustige bovenste verdieping.
De 5de verdieping is de woonverdieping en heeft geen boven of onderburen: entree, hal, toilet met fontein en toegang tot de riante L-vormige woonkamer met open keuken. Bij binnenkomst wordt u verrast door de prachtige lichtinval door de openslaande deuren aan weerszijden van deze verdieping. De living biedt ruimte voor een grote gezellige hoekbank en aansluitend is er plaats voor een lange eettafel waar uren aan gepraat en getafeld kan worden nadat er een heerlijk gerecht is bereid in de luxe ontworpen open keuken met kook eiland. De keuken is voorzien van inbouw apparatuur van het merk Gaggenau, te noemen; 5-pits gasfornuis van 100cm breed, combi- oven, heteluchtoven met daaronder een warmtelade, koelkast met vrieslades en een vaatwasser (Bosch). Aan de voorzijde ligt een balkon (circa 11m²) gericht op het zuiden over de hele breedte van de woon- en eetkamer. Vanaf zonsopgang schijnt hier de zon en kunt u ’s zomers tot een uur of zes heerlijk buiten genieten van het fenomenale uitzicht over het water en de stad. Het terras aan de achterzijde, bij de open keuken, is circa 3m² en krijgt rond half zes de volle zon. Een heerlijke plek om aan het einde van de dag nog te borrelen of te eten. Hier kijkt u uit op de mooi aangelegde rustige binnentuin. Op de vloer liggen massieve eiken houten delen. Met de trap naar beneden komt u op de 4e verdieping.

De 4e verdieping: de L-vormige gang biedt toegang tot alle vertrekken. De eerste ruime slaapkamer, met inbouw kasten en ruimte voor bureau en tweepersoonsbed aan de achterzijde van de woning met balkon van circa 3 m2 gelegen op het noordwesten. De ruime badkamer in stijlvolle, tijdloze lichte kleurstelling is geheel betegeld en voorzien van een dubbele wastafel met badmeubel, een inloopdouche en tweede toilet. Bergkast en stookruimte met witgoed aansluiting. Dan volgt de riante hoofd slaapkamer, met ruimte voor een groot tweepersoonsbed en kastenwand. Hier is ook nog een ruime tweede bergkast (gelegen onder de trap). Naast deze tweede slaapkamer is er nog een derde slaapkamer met plaats voor een goede kastenwand, bureau en een tweepersoonsbed. Beide slaapkamers hebben een mooie lichtinval in zomer en winter, door de riante openslaande deuren met frans balkon (2×2) aan de voorzijde van de woning.

Op deze verdieping ligt visgraat parket met een ‘bies’. Deze verdieping heeft ook een deur naar de hal met lift en/of trap.

De woning beschikt tevens over een privé berging, gelegen in de kelder.
In de privé garage wordt de parkeerplaats aangeboden voor € 70.000 k.k. De servicekosten voor deze parkeerplaats bedragen € 23,77 per maand. De VvE is in de voorbereidingsfase voor mogelijkheid tot elektrisch laden.

Bijzonderheden:
– Comfortabel en zeer stijlvol maisonnette in nieuwbouwcomplex met lift (2004);
– 3 zonnige balkons;
– 3 riante slaapkamers;
– Openslaande deuren met Franse balkons;
– Uitzicht over het water en de stad;
– Gezonde en actieve VvE (De Laatste Hendrik);
– Energielabel A
– Service kosten € 224,74 per maand
– Separate berging in de kelder
– Optioneel parkeerplaats te koop in overdekte parkeergarage € 70.000 k.k.
– Erfpacht is afgekocht tot 1-4-2052, met gunstige overstapvoorwaarden naar eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde foto’s. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

————————————————————————————————————————————————–

VERY STYLISH MAISONETTE WITH SUNNY BALCONIES AND STUNNING VIEWS OVER THE CITY WITH PRIVATE PARKING!!!

The apartment is located on the top floor in apartment complex ‘De Laatste Hendrik’. The high quality finished complex from 2004 has an elevator, landscaped courtyard and an underground parking garage with a parking spot optionally for sale. The house is spacious and bright and features two sunny balconies on the 5th floor. One balcony is located along the spacious living-dining room at the front facing south, overlooking the beautiful Bilderdijkpark and Hugo de Grootgracht. The other balcony is located at the rear and is accessible through the stylish modern open kitchen with a cooking island and very luxurious built-in appliances of the brand Gaggenau, a calling for the home cook and a statement by the designer. The 4th floor has three spacious bedrooms, a stylish bathroom and a third balcony located at the rear of the house. The apartment is situated in a nice place in the popular Fredrik Hendrik neighborhood within walking distance of the Jordaan, stores and cozy cafes and restaurants.

Location:
The apartment has a unique central location in a modern apartment complex on the extension of the Bloemgracht, on the border of the districts Oud West and Westerpark in the Frederik Hendrik neighbourhood. Stores within walking distance at Hugo de Grootplein and Frederik Hendriks- and Bilderdijkstraat. Several cafes and restaurants are just steps away at the Hallen or in the Jordaan. Also the Negen Straatjes with a nice selection of stores and cozy restaurants are within walking distance. The house is easily accessible by public transport including trams 3 and 13 and by car via exit s105 from and to the Ring A10.

Layout:
Enclosed courtyard, central entrance, elevator to the fifth and quiet top floor.
The 5th floor is the residential floor and has no upstairs or downstairs neighbors: entrance, hall, toilet with fountain and access to the spacious L-shaped living room with open kitchen. Upon entering you will be surprised by the beautiful light through the French doors on either side of this floor. The living room offers space for a large cozy corner sofa and there is room for a long dining table where hours can be spent talking and dining after a delicious dish prepared in the luxuriously designed kitchen with cooking island. The kitchen is equipped with built-in appliances from the brand Gaggenau, 5-burner stove 100cm wide, combi-oven, oven with underneath a warming drawer, fridge-freezer and a dishwasher (Bosch). At the front there is a balcony (approx. 11m²) facing south across the entire width of the living and dining room. From sunrise on, the balcony is bathed in sunshine and you can enjoy the phenomenal view over the water and the city in summer until six o’clock. The balcony at the rear, near the kitchen, is approximately 3m ² and is sunny as of around 05:30pm. A wonderful place at the end of the day to drink or eat. Here you look out on the beautifully landscaped garden. On the floor are solid oak wooden parts. Going down the the stairs you reach the 4th floor.

The 4th floor: the L-shaped hallway provides access to all rooms. The first spacious bedroom with fitted wardrobes and space for desk and double bed at the rear of the house with balcony of approximately 3 m2 located on the northwest. The spacious bathroom in stylish, timeless light color scheme is fully tiled and equipped with a double sink with vanity unit, a walk-in shower and second toilet. Storage closet and boiler room with laundry equipment preparation. Then follows the spacious master bedroom, with room for a large double bed and wardrobe. This room also contains a large second storage closet (located under the stairs). Next to this second bedroom there is a third bedroom with space for a good closet, desk and double bed. Both bedrooms have a beautiful light in summer and winter, through the spacious doors with French balcony (2×2) at the front of the house.

On this floor is herringbone parquet with a “trim”. This floor also has a door to the hall with elevator and / or stairs.

The apartment also has a private storage room, located in the basement.
In the private garage, the parking space is offered for € 70,000 k.k. The service costs for this parking space is € 23.77 per month. The VvE is in preparatory stage for the possibility of electric charging.

Particulars:
– Comfortable and very stylish apartment in newly built complex with elevator (2004);
– 3 sunny balconies;
– 3 spacious bedrooms;
– French doors with balconies;
– View over the water and the city;
– Healthy and active VvE (De Laatste Hendrik);
– Energy label A
– Service costs € 224.74 per month
– Separate storage room in the basement
– Optional parking space for sale in covered parking garage € 70,000 k.k.
– Ground lease is purchased until 1-4-2052, transition with favorable conditions to perpetual lease is timely requested.

The property has been measured in accordance with NEN2580. This Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

This information has been compiled with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own obligation to investigate all matters that are important to him. With regard to this property, our office is the broker of the seller. We advise you to engage an NVM / MVA broker who will assist you with his expertise in the purchasing process. If you do not wish to engage professional guidance, you consider yourself expert enough by law to be able to oversee all matters that are important. The General Consumer Terms and Conditions of the NVM apply.

Interesse?

Kenmerken

  • Soort maisonnette
  • Woonopp 130 m2
  • Inhoud 406 m3
  • Kamers 4

Algemeen

Adres
Hugo de Grootkade 64-D
Plaats
Amsterdam
Postcode
1052 LW
Soort
maisonnette
Status
Beschikbaar

Prijs en aanvaarding

Koopprijs
€ 995.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Kenmerken

Inhoud
406 m3
Bouwjaar
2002
Kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Afmetingen

Woonopp
130 m2

Tuin en overige buitenruimtes

Tuintypen
geen tuin

Verwarming en isolatie

Soorten verwarming
c.v.-ketel
Soorten warm water
c.v.-ketel
CV ketel bouwjaar
2017
CV ketel type
Remeha cv ketel
Isolatievormen
volledig geïsoleerd