Amsterdam
Polderweg 198+PP

Vraagprijs: € 795.000,- k.k.

Maak afspraak

Amsterdam
Polderweg 198+PP

English tekst below:

Interesse?

Kenmerken

  • Soort tussenverdieping
  • Woonopp 111 m2
  • Inhoud 347 m3
  • Kamers 3

English tekst below:

Op zoek naar LUXE en COMFORT in een gezellige buurt in de stad? Dan is dit een unieke kans!!

Dit LUXE 3-kamer appartement met zonnig terras en eigen parkeerplaats ligt in een zijstraat van de Linnaeusstraat boven het winkelcentrum Amsterdam Oostpoort op steenworp afstand van leuke winkels, gezellige restaurants, terrasjes en het Oosterpark. Wat deze woning uniek maakt zijn de lichte ruime slaapkamers aan de voorzijde, de moderne open keuken en de verrassend ruime woon- eetkamer gericht naar het zonnige privé terras op het zuiden dat naadloos aansluit op de enorme binnentuin met gezellige zitjes en een jeu de boules baan. De woning heeft een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage die net als de woning zelf, met de lift bereikbaar is. Kortom, dit prachtige appartement biedt voor iedereen, van jong tot oud en van alleenstaande tot gezin, veel comfort en woongenot.

Indeling:
Verzorgde moderne centrale entree met lift.
De entree van de woning is gelegen op de eerste verdieping.
U komt binnen in een ruime hal met garderobe en meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de eerste berging, het toilet met zwevend closet en fonteintje en de grote woonkamer. Zodra u de woonkamer binnenloopt wordt u verrast door de zonnige ruimte met hoge ramen vanaf de vloer tot aan het plafond waardoor er zomer en winter een mooie lichtinval is. Er is ruimte voor een gezellige living met grote hoekbank die uitzicht biedt op de rustige binnentuin. Vanuit de woon-eetkamer loopt u via de openslaande deuren zo naar het privé terras en de aangrenzende gezellige binnentuin. Het terras is fantastisch gelegen op het zuiden, waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon. Door de overkapping kunt u zelfs bij een regenbuitje in de zomer nog heerlijk blijven zitten. In de binnentuin wordt zo nu en dan onder het genot van een hapje en een drankje een jeu de boules wedstrijd georganiseerd met de omliggende buren. Maar ook zomaar, bijvoorbeeld na het werk een spelletje spelen, of gewoon even lekker zitten aan de picknicktafel met een kop koffie kan natuurlijk ook. Daarnaast is er genoeg ruimte voor (klein)kinderen om buiten te spelen.
De open keuken heeft een modern wit greeploos keukenblok met een zwart composiet aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur (Samsung, Bosch) en een inductie kookplaat. Via de tussenhal komt u in de twee ruime slaapkamers, gelegen op het noorden en allebei groot genoeg voor een 2-persoonsbed en kastenwand. Een van de slaapkamers is ingericht als master bedroom. De andere als slaapkamer voor de twee kinderen, maar kan natuurlijk heel goed gebruikt worden als logeerkamer of kantoor-thuiswerkplek. De badkamer is centraal gelegen, volledig betegeld en uitgerust met duo-ligbad, aparte ruime inloopdouche, (tweede) toilet, wastafelmeubel, vaste kast en handdoek radiator. De tussenhal biedt ook toegang tot een tweede berging met witgoed aansluiting plus extra ruimte voor opslag. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, de wanden zijn gespuitspact en keurig afgewerkt en er ligt een gietvloer dat het appartement een stoere uitstraling geeft en geheel past bij de moderne uitstraling van het gebouw.

In de onderbouw is er nog een aparte derde (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats. Vanuit de VvE zijn er laadpalen geplaatst zodat u ook uw elektrische wagen kunt opladen.

Ligging:
De woning ligt op het voormalige Oostergasfabrieks terrein aan de Polderweg, een zijstraat van de Linnaeusstraat en om de hoek van de Oranje-Vrijstaatkade met gezellige cafe’s en terrassen aan het water. De woning ligt gedeeltelijk boven de parkeergarage, welke toegang biedt tot het winkelcentrum Amsterdam Oostpoort met leuke winkels en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen is er ruime keuze uit supermarkten, maar uniek is dat u via de parkeergarage binnendoor zo naar de Albert Heijn loopt. Naast verschillende winkels vindt u hier ook de sportschool en het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost. Voor ontspanning loopt of fietst u binnen een paar minuten naar het nabij gelegen Oosterpark, Park Frankendael, Flevopark, of naar Artis. De woning is een mooie uitvalsbasis om bekende musea, gezellige markten, het rustige en groene Watergraafsmeer, de levendige Indische Buurt en de Weesperzijde te ontdekken. Nabij liggen verschillende goede kinderopvang organisaties, basisscholen en middelbare scholen.

Tram- en bushalte liggen op nog geen 200 m aan de Middenweg en het station Muiderpoort ligt op enkele minuten lopen en zorgt voor uitstekende aansluitingen op het verder openbaar vervoersnetwerk. En wanneer je met de auto de ondergrondse parkeergarage uitrijdt, ben je zo op de ring (S113) en A1.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaren hebben de eeuwigdurende canon betaling vastgelegd bij akte wijziging erfpachtrecht en kwalitatieve verplichting dd 3 maart 2020. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2016 zijn van toepassing tot de einddatum 15 juni 2060. De canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner is € 1.807 per jaar op basis van 1-jaarlijkse indexering (inclusief parkeerplaats). Na 15 juni 2060 zal de jaarlijkse eeuwigdurende canon betaling € 677,36 voor de woning bedragen en € 85,10 voor de parkeerplaats. De eeuwigdurende canon wordt jaarlijks aangepast aan de daadwerkelijke inflatie van het voorgaande jaar.

KENMERKEN:
– Het complex met lift, bouwjaar 2014, is een ontwerp van de bekende architect Sjoerd Soeters.
– woonoppervlakte 111 m² (meetrapport aanwezig)
– uitstekende ligging
– terras op zuiden
– vloerverwarming als hoofdverwarming (gescheiden per vertrek/3 compartimenten)
– HR++ glas
– energielabel A
– servicekosten woning € 157,- per maand, service kosten parkeerplek € 26,- per maand,
– professionele VvE met voldoende reserve
– eigen parkeerplaats
– oplevering in overleg

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde foto’s. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

———————————————————————————————————————————————–

Looking for LUXURY and COMFORT in a cozy neighborhood in the city? Then this is a unique opportunity!!

This LUXURY 3-room apartment with sunny terrace and private parking is located in a side street of the Linnaeusstraat above the shopping center Amsterdam Oostpoort, a stone’s throw from nice shops, cozy restaurants, terraces and the Oosterpark. The house is unique due to the bright spacious bedrooms at the front, the modern open kitchen and the surprisingly spacious living-dining room oriented to the sunny private south-facing terrace that seamlessly connects to the enormous courtyard garden with cozy seating areas and a jeu de boules court. The house has a parking space in the underground parking garage which, just like the house itself, can be reached by the communal elevator. In short, this beautiful apartment brings everyone, from young to old and from single to family, a lot of comfort and living pleasure.

Layout:
Well-maintained modern central entrance with elevator.
The entrance of the house is located on the first floor.
You enter a spacious hall with wardrobe and meter cupboard. From the hall you have access to the first storage room, the toilet with floating closet and sink and the large living room. As soon as you enter the living room you will be surprised by the sunny space with high windows from the floor to the ceiling, providing a beautiful light in summer and winter. There is room for a cozy living room with a large corner sofa that has a view on the quiet inner garden. From the living-dining room you can walk through the patio doors to the private terrace and the adjacent cozy courtyard garden. The terrace is fantastically located on the south, so you can enjoy the sun all day long. The terraceroof allows you to sit comfortably even during a rain shower in the summer. Every now and then, while enjoying a snack and a drink, a jeu de boules competition is organized in the courtyard with the surrounding neighbors. But also it is nice and relaxed to play a game after work, or just sit at the picnic table with a cup of coffee or tea. In addition, there is enough space for (grand) children to play outside.
The open kitchen has a modern white handle-less kitchen unit with a black composite worktop, various built-in appliances (Samsung, Bosch) and an induction hob. Through the intermediate hall you enter the two spacious bedrooms, located on the north and both large enough for a double bed and wardrobe. One of the bedrooms is furnished as a master bedroom. The other as a bedroom for the two children, but can of course very well be used as a guest room or officeplace. The bathroom is centrally located, fully tiled and equipped with a duo bath, separate spacious walk-in shower, (second) toilet, washbasin, closet and towel radiator. The intermediate hall also provides access to a second storage room with white goods connection plus extra space for storage. The entire house has underfloor heating, the walls are spray-painted and neatly finished and there is a concrete floor that gives the apartment a sturdy look and fits completely with the modern look of the building.

In the basement there is a separate third (bicycle) storage room and a private parking space. Charging stations have been installed from the VvE so that you can also charge your electric car.

Location:
The house is located on the former Oostergasfabriek site on the Polderweg, a side street of the Linnaeusstraat and around the corner from the Oranje-Vrijstaatkade with cozy cafes and terraces on the water. The house is partly located above the parking garage, which provides access to the Amsterdam Oostpoort shopping center with nice shops and restaurants. There is a wide choice of supermarkets for daily shopping, but what is unique is that you can walk through the indoor car park to the Albert Heijn. In addition to various shops, you will also find the gym and the Sportfondsenbad Amsterdam-Oost here. For relaxation, you can walk or cycle within a few minutes to the nearby Oosterpark, Park Frankendael, Flevopark, or to Artis. The house is a great base to discover well-known museums, lively markets, the quiet and green Watergraafsmeer, the lively Indische Buurt and the Weesperzijde. Nearby are several good childcare organizations, primary and secondary schools.

Tram and bus stops are situated less than 200 m on the Middenweg and Muiderpoort station is a few minutes’ walk away and provides excellent connections to the wider public transport network. And when you leave the underground parking garage by car, you will be on the ring (S113) and A1 in no time.

GROUND LEASE
The house is located on leasehold land, issued by the municipality of Amsterdam. The current owners have recorded the perpetual ground rent in a deed of amendment of the ground lease and qualitative obligation dated March 3, 2020. The General Provisions for continuous ground lease 2016 are applicable until the end date of June 15, 2060. The ground rent, which is tax-deductible for the owner/occupier, is €1,807 per year based on 1-yearly indexation (including parking space). After June 15, 2060, the annual perpetual canon payment will be €677.36 for the house and €85.10 for the parking space. The perpetual canon is adjusted annually to reflect the actual inflation of the previous year.

CHARACTERISTICS:
– The complex with elevator, built in 2014, is a design by the well-known architect Sjoerd Soeters.
– living area 111 m² (measurement report available)
– excellent location
– south-facing terrace
– underfloor heating as main heating (separated per room/3 compartments)
– HR++ glass
– energy label A
– service costs house € 157 per month, service costs parking space € 26 per month,
– professional VvE with sufficient reserve
– private parking place
– Delivery in consultation

The property has been measured in accordance with NEN2580. This Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

This information has been compiled with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own obligation to investigate all matters that are important to him. With regard to this property, our office is the broker of the seller. We advise you to engage an NVM / MVA broker who will assist you with his expertise in the purchasing process. If you do not wish to engage professional guidance, you consider yourself expert enough by law to be able to oversee all matters that are important. The General Consumer Terms and Conditions of the NVM apply.

Interesse?

Kenmerken

  • Soort tussenverdieping
  • Woonopp 111 m2
  • Inhoud 347 m3
  • Kamers 3

Algemeen

Adres
Polderweg 198+PP
Plaats
Amsterdam
Postcode
1093 KP
Soort
tussenverdieping
Status
Onder bod

Prijs en aanvaarding

Koopprijs
€ 795.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Kenmerken

Inhoud
347 m3
Bouwjaar
2014
Kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Afmetingen

Woonopp
111 m2

Tuin en overige buitenruimtes

Tuintypen
geen tuin

Verwarming en isolatie

Soorten warm water
c.v.-ketel
Isolatievormen
volledig geïsoleerd