Amsterdam
Wijnand Nuijenstraat 122+PP

Vraagprijs: € 465.000,- k.k.

Maak afspraak

Amsterdam
Wijnand Nuijenstraat 122+PP

English tekst below:

Interesse?

Kenmerken

  • Soort bovenwoning
  • Woonopp 77 m2
  • Inhoud 245 m3
  • Kamers 3

English tekst below:

ZEER RUIM EN LICHT HOEKAPPARTEMENT
op de zevende verdieping, met berging en eigen parkeerplaats. Het appartement is door haar hoekligging voorzien van vele ramen aan de voor- en zijkant, wat een ruime en lichte uitstraling geeft. Tevens heeft het een balkon op het westen, hier kunt u optimaal van de zon genieten!

Ligging:
Het appartementencomplex ligt nabij het Rembrandtpark, het Sloterpark en de Sloterplas. Hier kunt u heerlijk van de natuur genieten. Uiteraard is de buurt voorzien van diverse buslijnen zodat het openbaar vervoer eenvoudig en effectief gebruikt kan worden. Tevens is Station Lelylaan in de buurt met diverse vervoersmogelijkheden zoals de tram, trein en metro. De Ringweg A10 ligt op 1 minuut rijafstand.

Indeling:
Via de nette en afgesloten entree komt men middels de lift op de zevende etage. Middels de entree is de hal bereikbaar, welke toegang geeft tot alle vertrekken. De huidige indeling omvat twee ruimbemeten slaapkamers en een grote woonkamer. De open keuken is eenvoudig uitgevoerd in een lichte kleurstelling. Het balkon is op het westen gelegen. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel. Apart toilet. De aansluitingen voor uw wasmachine en droger bevinden zich in een aparte ruimte. In de onderbouw van het complex vindt u uw eigen berging en een parkeerplaats.

Bouw:
Het complex “155 keer thuis” is gebouwd in 2006. Het appartement is volledig geïsoleerd, voorzien van spouwmuren en dubbele beglazing en heeft een energielabel A.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op grond welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De rechten van erfpacht zijn voortdurend en het tijdvak loopt (voor de woning en de parkeerplaats) tot 31-08-2054. De jaarlijkse erfpacht canon voor de woning dient in halfjaarlijkse termijnen te worden betaald te weten op een maart en een september. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd. De jaarlijkse erfpachtcanon voor de woning bedraagt € 2.276,25. De jaarlijkse erfpachtcanon voor de parkeerplaats is vooruitbetaald en bedraagt thans nihil en kan voor het eerst worden herzien op 1-09-2054. De erfpacht na 31-08-2054 is onder de gunstige voorwaarden op 1-07-2020 eeuwigdurend afgekocht, vastgelegd in een notariële akte.

Vereniging van eigenaren:
Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren, waar de huidige eigenaar maandelijks € 145,13 servicekosten aan betaald (inclusief parkeerplaats). In deze servicekosten zijn onder andere opgenomen: reservering voor toekomstig onderhoud, opstalverzekering, glazenwasser, schoonhouden portiek en galerijen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar circa 2006;
– Heerlijk balkon op westen;
– Ruim en licht 3-kamer appartement
– Goed geïsoleerd;
– Energielabel A;
– Eeuwigdurend afgekochte erfpacht na 31-08-2054
– Oplevering in overleg;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde foto’s. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Interesse?

Kenmerken

  • Soort bovenwoning
  • Woonopp 77 m2
  • Inhoud 245 m3
  • Kamers 3

Algemeen

Adres
Wijnand Nuijenstraat 122+PP
Plaats
Amsterdam
Postcode
1061 WB
Soort
bovenwoning
Status
Onder bod

Prijs en aanvaarding

Koopprijs
€ 465.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Kenmerken

Inhoud
245 m3
Bouwjaar
2006
Kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Afmetingen

Woonopp
77 m2

Tuin en overige buitenruimtes

Tuintypen
geen tuin

Verwarming en isolatie

Soorten verwarming
c.v.-ketel
Soorten warm water
c.v.-ketel
CV ketel type
Intergas