Woningaanbod Amsterdam

Het grootste woningaanbod in Amsterdam

Op eigen houtje een woning kopen in Amsterdam is lastig. De markt is krap, de lat ligt hoogt en de mooiste huizen zijn razendsnel verkocht. Vertrouw daarom op het woning aanbod van Emanuels Makelaardij.

Koplopers in ‘vers’ woningaanbod

Als eerste op de hoogte van het huizen aanbod? Kies voor een makelaar met twee benen in de Amsterdamse woningmarkt. Emanuels Makelaardij werkt al meer dan 25 jaar alleen in Amsterdam. Wij weten exact welke buurten in opkomst zijn en waar u zich het meeste thuis voelt. Of u nu op zoek bent naar een herenhuis, appartement, rijtjeshuis of nieuwbouwhuis.

Uitgelicht aanbod

Daar gaat ons hart sneller van kloppen

Op zoek naar een huis in Amsterdam? Maak een (gratis) afspraak. Graag luisteren we naar uw wensen zodat we u het best passende woningaanbod in Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam West en Amsterdam Zuidoost kunnen mailen. Want dat is waarom wij iedere dag met veel plezier aan de slag gaan: het woningaanbod naspeuren voor de perfecte match!

Ons huizen aanbod

We zijn trots op een dikke 9 voor klanttevredenheid. Dat cijfer onderstrepen we extra door een persoonlijke aanpak. Elke klant heeft immers andere wensen en het zijn juist de details die doorslaggevend zijn. Ons woning aanbod stemmen we zeer zorgvuldig af. U ontvangt onze matches per mail, vaak nog voordat de woning op Funda staat. En zit er een droomhuis tussen? Dan zetten we een extra stap om als eerste op de stoep te staan voor een bezichtiging.

Appartement of huis?

Kiest u voor een appartement of een grondgebonden huis? Wij helpen u graag bij een goede keuze tussen het appartementen aanbod en het huizen aanbod in Amsterdam. En heeft u de perfecte woning gevonden? Dan gaan we de onderhandelingen in met de verkopende partij. Hierbij kijken we niet alleen naar een realistische verkoopprijs, we onderhandelen ook over de meest gunstige voorwaarden voor u.

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor huizen kopen of lees de verhalen van onze kopers en verkopers.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.