Het team

Robin
Pim
Terry

Robin is een enthousiaste makelaar met 25 jaar ervaring, maar bovenal een hardwerkende ondernemer. Dankzij zijn winnaarsmentaliteit is hij tijdens de crisis overeind gebleven. Hij kent alle ins & outs op vastgoedgebied, en is juridisch en bouwkundig sterk onderlegd. Met deze kennis zorgt altijd voor de meest gunstige deal voor zijn klanten. Robins motto: ‘The only time ‘success’ comes before ‘work’ is in the dictionary’.

Wanneer je ons belt, is de kans groot dat je Pim aan de lijn krijgt. Na zijn opleiding MER koos hij om ons kantoor in Amsterdam te komen versterken. Moeiteloos wringt hij zich in allerlei bochten om het beste geregeld te krijgen voor de klant. Niets is hem te gek. Pim is niet alleen fanatiek op de werkvloer, om 18.00 uur – ok, vaker pas na 18.30 – springt hij op zijn racefiets naar Assendelft. Ook als het donker is. Pims motto: ‘Work hard, play hard’.

10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews