Woning taxeren

Taxatie Amsterdam

Heb je een woning in Amsterdam op het oog en wil deze laten taxeren voor de hypotheek? Of wil je je hypotheek oversluiten om gunstigere voorwaarden te krijgen? Of misschien heb je plannen voor een verbouwing en wil je weten hoeveel jouw huis naar verwachting na deze verbouwing in waarde zal stijgen?

Wij zorgen voor een uitgebreid taxatierapport. Onze taxaties worden uitgevoerd door beëdigde NVM taxateurs, welke zijn geregistreerd bij Stichting VastgoedCert, het belangrijkste register voor makelaar-taxateurs in Nederland. Voor de taxaties wordt, indien nodig, altijd het meest recente NWWI rapport, goedgekeurd door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), gebruikt. Deze taxaties zijn erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Vraag nu een taxatie aan!

Vraag een taxatie aan

Liever direct telefonisch een afspraak maken?

Bel dan met Emanuels Makelaardij op telefoonnummer 020 – 33 03 624 voor meer informatie over taxaties in Amsterdam.

Makelaar Amsterdam Reviews en aanbevelingen
"Karen is een plezierige makelaar, duidelijk in de communicatie, komt zelf ook met suggesties. Ze heeft een scherp oog voor details en dacht goed mee, ze voelde onze behoefte goed aan. Onze focus en doelgebied is na verloop van tijd is verschoven, ook daarmee is ze zeer flexibel omgegaan."

Bekijk alle reviews
10
13

9.6
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.