Makelaar Amsterdam West

MAKELAAR AMSTERDAM WEST

Amsterdam West, een stadsdeel vol tegenpolen en één van de weinige plekken in Amsterdam waar je nog enigszins betaalbaar kunt wonen. Over de beste plekken valt te twisten, maar er zijn absoluut pareltjes te vinden Amsterdam West. Wat dacht je van de sfeervolle Staatsliedenbuurt of het relatief nieuwe De Aker? En vanuit Nieuw Sloten ben je zo in het Amsterdamse Bos, dé ideale plek voor een relaxte weekenddag of een flinke hardloopsessie. Vind je het lastig om te bepalen waar je nu beter wél en waar je beter niet kunt wonen in Amsterdam West? Zoek je een goede verkoop- en aankoop makelaar in Amsterdam West? Wij wijzen je de weg!

MAKELAARDIJ AMSTERDAM WEST

Zonder makelaar een huis kopen in Amsterdam West is vandaag de dag nog net geen gekkenwerk. Met een markt zo gespannen als die van Amsterdam zijn huizen op de meest gewilde plekken soms al binnen een dag verkocht. Zo niet, dan staan er vaak al meerdere bezichtigingsafspraken gepland. The pressure is on! Ook de makelaardij in Amsterdam West heeft grote sprongen gemaakt in de laatste jaren.

Uitgelicht aanbod

WAAROM EEN MAKELAAR IN AMSTERDAM WEST?

Er kan veel misgaan bij de aankoop van een huis in Amsterdam West, aankoopmakelaars zorgen er voor dat dit niet gebeurt. Zo krijg je in de meeste gevallen in Amsterdam West te maken met erfpacht. Ook duiken er regelmatig funderingsproblemen op. Het bepalen van een realistische prijs voor de woning is lastig en bij de onderhandelingen speelt de lokale markt kennis van een makelaar en Amsterdam West een belangrijke rol. Er is weliswaar een verkoopmakelaar aanwezig die verplicht is om je op de bij hem bekende onzichtbare gebreken te wijzen, maar hij dienst uiteindelijk de belangen van degene die de woning verkoopt.

Bekijk ook hoe wij een woning in de verkoop promoten of de stappen van ons verkoopproces.

VOOR WIE EEN AANKOOPMAKELAAR?

Een aankoopmakelaar is voor iedereen een must. Zelfs makelaars zelf gebruiken een makelaar bij de aankoop van een huis. Wil jij niet 1) te laat zijn voor jouw droomhuis, 2) teveel betalen voor deze woning of 3) na aankoop achter gebreken komen die je zelf had moeten zien? Dan is een aankoopmakelaar een uitkomst voor jou!

✓ Met een makelaar bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in Amsterdam
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke makelaar

Lees ook wat onze kopers en verkopers over ons te zeggen hebben!

Bekijk onze waarderingen

Gratis aan- verkoopadvies

Bekijk onze koop tips

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoed Cert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.