Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar Amsterdam

Een verkoopmakelaar in Amsterdam – waar meer vraag is dan aanbod – lijkt misschien overbodig. En uw woning verkopen een kat in het bakkie. Maar hoe biedt u het hoofd aan agressieve aankooptechnieken van investeerders? De continue stroom vragen van alle geïnteresseerden? En hoe bepaalt u wie de meest betrouwbare koper is?

De verkoopmakelaars van Emanuels Makelaardij

Slimme verkoopstrategie én persoonlijke aandacht; we horen van klanten dat zij oprecht gelukkig worden van onze aanpak. Onze verkoopmakelaars nemen zaken die lastig zijn uit handen, maar geven u de regie. We ondersteunen op de juiste momenten, maar bepalen niet. We staan naast u en nemen u mee op weg naar de meest effectieve verkoopstrategie. Want totdat de verkoopakte getekend is, blijft het uw woning die we voor een zo hoog mogelijke prijs met de meest gunstige voorwaarden verkopen.

Unieke verkoopwebsite

Als erkend NVM-makelaar, garandeert Emanuels Makelaardij dat uw huis een prominente plaats heeft op Funda. Daarnaast gebruiken we de kracht van social media om bijzondere kenmerken uit te lichten en uw huis gericht onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Een unieke verkoopwebsite voor uw woning is de basis van elke woningpromotie. Vraag uw verkoopmakelaar naar de meerwaarde van uw eigen woningwebsite.

eigen website bij woning verkopen

Duidelijke afspraken met uw verkoopmakelaar

Bij ons start alles met een goed gesprek. Graag maken we duidelijke afspraken over de verkoop van uw woning. Ons stappenplan wordt door klanten positief ontvangen.

✓ Uw huis verkopen in Amsterdam? Wij leren u graag beter kennen! Onze verkoopmakelaar luistert naar uw wensen. Samen maken we afspraken over wederzijdse verwachtingen rondom de verkoop van uw vroegere thuis.

✓ Na de woningopname en taxatie, volgen de foto’s en promotie, met uw unieke verkoopwebsite als kers op de taart.

✓ Een spannende tijd breekt aan: bezichtigingen en onderhandelingen, dat regelen wij natuurlijk. En uiteraard geven we gericht advies dat verder gaat dan alleen de prijs.

✓ Als het gaat om de aankoop van een woning, voelen wij ons verantwoordelijk tot in het kleinste detail. Daarom zijn we graag aanwezig bij de eindinspectie en het tekenen van de transportakte. En dan: is het tijd voor champagne!

Bekijk ook hoe wij een woning in de verkoop promoten of de stappen van ons verkoopproces.

Lees ook wat onze kopers en verkopers over ons te zeggen hebben!

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.