Taxatiemaand

Gratis waardebepaling?

Wat is uw woning waard?

Heeft u uitgebouwd, gerenoveerd, wilt u verkopen of bent u gewoon nieuwsgierig? Tijdens de gehele maand mei komen wij GRATIS bij u langs om een indicatieve inschatting te maken van de waarde van uw woning.

Hoe werkt de gratis waardebepaling?

De eerste en belangrijkste stap is het maken van een afspraak.  Als u het contactformulier, hiernaast weergegeven, invult, dan bellen wij u terug. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf te bellen of te mailen. Nadat de afspraak is gemaakt komt één van onze makelaars bij u langs, dit bezoek duurt ongeveer 25 minuten.

Binnen vijf werkdagen!

Tot slot gaan wij voor u aan de slag om de waarde van uw woning te bepalen. Maximaal vijf werkdagen nadat wij langs zijn geweest wordt u op de hoogte gebracht van de indicatieve waarde van de woning.  Altijd gratis en vrijblijvend.

Let op: Deze waardebepaling is niet bedoeld voor de verkoop van uw woning of de verhoging van uw hypotheek. U ontvangt van ons geen uitgebreid taxatierapport, maar een realistische doch indicatieve waarde van de woning, waarmee u een beeld heeft van wat uw woning waard is.

Waar kijken wij naar bij een gratis waardebepaling?

Bij het maken van een waardebepaling zal worden gekeken naar verschillende aspecten van uw woning. Wij van Emanuels Makelaardij kijken onder andere naar de volgende aspecten:

  • 1. Het soort woning
  • 2. De grootte en indeling van uw woning
  • 3. De locatie
  • 4. De bouwkundige kwaliteit
  • 5. Het niveau van de afwerking

Op basis van onder andere bovengenoemde informatie, de ligging van de woning en de informatie van vergelijkbare recent verkochte woningen in de buurt maken wij een inschatting van de verkoopprijs. Natuurlijk speelt onze ervaring en kennis van de wijk waarin u woont hierbij een grote rol.

Contact

Heeft u toch een officieel taxatierapport nodig voor uw hypotheek? Of wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars voor de verkoop van uw woning? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen en plannen wij een langere afspraak voor u in.

Maak een afspraak voor een GRATIS waardebepaling door een erkend taxateur.

Vul onderstaand formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Wanneer u een voorkeur heeft voor een dag waarop onze Taxateur het beste kan langskomen, kunt u dat alvast aangeven.
Stap 1

Dien via onze website een aanvraag in voor een gratis waardebepaling door een erkend taxateur. Hierna wordt u zo spoedig mogelijk door ons gebeld om een afspraak in te plannen.

Stap 2

Vanwege het succes van de MEI Taxatiemaand, plannen wij een afspraak van maximaal 20 minuten. Tijdens deze 20 minuten loop je met een taxateur door de woning zodat hij goed beeld krijgt van de plus- en minpunten van jouw huis en de staat waarin de woning verkeerd.

Stap 3

Met de gegevens van de fysieke waardebepaling, de informatie over de locatie en recent verkochte, vergelijkbare woningen gaan wij aan de slag. Binnen 3-5 werkdagen krijg je een indicatieve waarde van de woning van ons teruggekoppeld.

10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.