Amsterdam
Lindenhoevestraat 17

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Maak afspraak

Amsterdam
Lindenhoevestraat 17

English text below

Interesse?

Kenmerken

  • Soort tussenverdieping
  • Woonopp 81 m2
  • Inhoud 271 m3
  • Kamers 3

English text below

Wij bieden u een fantastisch duurzaam 3-KAMER APPARTEMENT van circa 81 m2 te koop aan, prachtig centraal gelegen aan de Kop Weespertrekvaart!
Deze luxe droomwoning kent een zeer hoogwaardige afwerking en ligt op de eerste verdieping van het door Marc Koehler Architects ontworpen moderne en duurzame appartementencomplex met energielabel A+++. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een prachtig lichte en ruime woon- en eetkamer met open keuken met toegang tot het zonnige privé terras. Daarnaast kan men gebruik maken van een gemeenschappelijk dakterras en er is een berging in de onderbouw, tevens parkeerkelder.
Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, veel maatwerk met daarbij oog voor detail. Er is gekozen voor een combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid en het geheel is zeer smaakvol afgewerkt.
De gezamenlijke daktuin is onder architectuur aangelegd en bestaat uit verschillende terrassen waar u kunt genieten van de mooie planten die in ieder jaargetijde een andere bloei geven. Ook heeft u hier een schitterend uitzicht over de stad.

In de inpandige parkeergarage heeft u twee toegewezen eigen fiets parkeerplaatsen en de huidige eigenaar beschikt tevens over een eigen parkeerplaats voor de auto. Deze is los te koop voor €45.000,-.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact met ons op voor een exclusieve bezichtiging!

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartement ligt in het gebied ‘Kop van de Weespertrekvaart’ en grenst zowel aan de wijken Amstelkwartier en De Omval als Bajeskwartier. Dit moderne en kleinschalige woongebied bestaat uit luxe stadswoningen, werkplekken en een groene omgeving met fiets- en wandelpaden. Deze plek ontwikkelt zich tot een uniek en modern deel van Amsterdam met prachtige architectuur, hoogbouw afgewisseld met laagbouw, jachthavens, (luxe) restaurants en de aanwezigheid van prachtige recreatie- en wandelmogelijkheden langs het water van o.a. de Amstel en de Weespertrekvaart. In de directe omgeving zijn er diverse horecagelegenheden te vinden, waaronder George Marina en Thuis aan de Amstel, maar ook diverse speeltuinen en een basisschool vindt u op loopafstand. Daarnaast bent u met de fiets binnen een mum van tijd in het Centrum van Amsterdam of aan de sfeervolle Weesperzijde. Het naastgelegen metrostation Spaklerweg zorgt voor een snelle verbinding met zowel het Amstel Station als Station Zuid en het Centraal Station. Het appartementencomplex is gunstig gelegen ten opzichte van de Zuidas en Schiphol en ook ten opzichte van de diverse snelwegen rondom Amsterdam die via de S111 direct bereikbaar zijn.

Indeling
U komt het appartementencomplex binnen in de ruime lichte gezamenlijke hal. Middels de lift bereikt u de woning op de eerste etage, gelegen aan de zuidzijde. Entree via de eigen voordeur tot de ruime hal. De entreehal beschikt over een toilet en een ruime opbergkast. In de kast bevindt zich de WTW installatie, de extra grote boiler (200L) en er is ruimte voor een garderobe. Vanuit de hal komt u in de gezellige woon- en eetkamer met open keuken. De woon- eetkamer heeft twee grote lichte schuifpuien waardoor u binnen en buiten met elkaar kunt verbinden en het jaarrond van een prachtige lichtinval in huis kunt genieten.

De moderne open keuken is strak afgewerkt en beschikt over een inbouw koelkast, aparte inbouw vriezer, combimagnetron-oven, vaatwasser, 5-pits kookplaat en een Quooker. Alle apparatuur is van Siemens.
De ruime woonkamer heeft een prachtige op maat gemaakte boekenkast die aan de muur is bevestigd, met inbouw LED spots die op de vloer zijn gericht. De plafondhoogte is 2.70 meter.
Het zonnige privé terras is via twee schuifpuien te bereiken en loopt langs de gehele breedte van de woon/eetkamer/keuken. Het terras is een heerlijke plek om van de zon en het weidse uitzicht te genieten! Beide slaapkamers zijn licht en van goed formaat voorzien van draai-kiepdeuren, vanwaar het balkon direct bereikbaar is. De grote slaapkamer heeft een luxe, op maat gemaakte inbouwkast waardoor de ruimte en hoogte optimaal wordt benut.

De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en wastafelmeubel, een bad en een ruime inloopdouche. Via de badkamer bereikt u de handige wasruimte waarin zich de aansluiting voor wasmachine en droger bevindt.

De woning is voorzien van een mooie massieve en lichtgekleurde eikenhouten vloer. Door het gehele appartement ligt vloerverwarming en vloerkoeling zodat er in zomer en winter een aangename temperatuur in de woning is. De woning heeft een grote externe berging en eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De berging bevindt zich direct naast de eigen parkeerplaats.

Duurzaamheid
Het appartement bevindt zich in een zeer energieneutraal appartementencomplex. Op het gemeenschappelijke platte dak van het complex liggen zonnepanelen waarvan er 4 exclusief toebehoren aan deze woning. Het appartement is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, vloerkoeling, een Co2 gestuurde WTW-installatie en krijgt daarmee een energielabel A+++.

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De eeuwigdurende canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner is € 6.658,15,- per jaar (op basis van 1-jaarlijkse indexering) voor de woning en de canon kan in termijnen worden betaald. De erfpacht van de parkeerplaats is eeuwigdurend afgekocht.

Vereniging van Eigenaren (VvE)
De vereniging van eigenaren is gezond en actief en wordt professioneel beheerd. De VvE bestaat uit 64 appartementsrechten, waaronder bedrijfsruimtes op de begane grond en de parkeerplaatsen in de onderbouw. Er wordt jaarlijks vergaderd, er is een meerjaren onderhoudsplan, een reservefonds voor toekomstig onderhoud en een opstalverzekering. De maandelijkse VvE bijdrage is € 116,34 voor de woning inclusief de parkeerplaats.

Bijzonderheden:
– Zonnig privé terras over de hele breedte;
– Gezamenlijk dakterras met spectaculair uitzicht;
– Nieuwbouw uit 2019;
– Energiezuinig centraal vloerverwarmings- en koelingssysteem;
– 4 zonnepanelen wat leidt tot laag energieverbruik;
– Energiezuinig watersysteem met extra grote boiler (200L);
– Mooie eikenhouten vloer met vloerverwarming en -koeling;
– Ruime berging in de onderbouw (3.5 m2);
– Interne fietsparkeerkelder met twee eigen fietsparkeerplaatsen;
– Mogelijkheid tot aankopen van de prive parkeerplaats in de parkeergarage voor €45.000,-.
– Actieve VvE;
– Energielabel A+++
– Oplevering in overleg;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde foto’s. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

——————————————————————————————————————————————

We offer for sale a fantastic sustainable 3-ROOM APARTMENT of approximately 81 m2, beautifully and centrally located on the Kop Weespertrekvaart!
This luxury dream apartment has a very high quality finish and is located on the first floor of the by Marc Koehler Architects designed modern and sustainable apartment complex with energy label A+++. The apartment features 2 bedrooms, a beautifully bright and spacious living and dining room with open kitchen with access to the sunny private terrace. In addition, you can use a communal roof terrace and there is a storage room in the basement.
During construction high quality materials were used, all customized with an eye for detail.
The communal roof garden is architecturally designed and consists of several terraces where you can enjoy the beautiful plants that bloom differently in every season. Here you also have a magnificent view over the city.

In the indoor parking garage you have two allocated private bicycle parking spaces and the current owner also has a private parking space for the car. This is for sale separately for €45,000.

Environment and accessibility:
The apartment is located in the area “Kop van de Weespertrekvaart” and borders the Amstelkwartier, De Omval neighborhoods as well as Bajeskwartier. This modern and small-scale residential area consists of luxury town houses, workplaces and green surroundings with bicycle and walking paths. This place is developing into a unique and modern part of Amsterdam with beautiful architecture, high-rise buildings interspersed with low-rise buildings, marinas, (luxury) restaurants and the presence of beautiful recreational and walking opportunities along the water of the Amstel River and the Weespertrekvaart. In the immediate vicinity there are several restaurants, including George Marina and Thuis aan de Amstel, but also several playgrounds and an elementary school can be found within walking distance. In addition, you can reach the center of Amsterdam or the attractive Weesperzijde by bike in a couple of minutes only. The adjacent subway station Spaklerweg provides a quick connection to both the Amstel Station and Station South and Central Station. The apartment complex is conveniently located to the Zuidas and Schiphol Airport and also to the various highways around Amsterdam via the S111 directly accessible.

Layout:
You enter the apartment complex in the spacious bright communal hall. Through the elevator you reach the apartment on the first floor, located on the south side. Entrance through your own front door into the spacious hallway. The entrance hall features a toilet and a spacious storage closet. The closet contains the WTW system, the extra large boiler (200L) and there is space for a wardrobe. From the hall you enter the spacious and cozy living and dining room with open kitchen. The living-dining room has two large bright sliding doors allowing you to connect inside and outside and enjoy beautiful light in the house all year round.

The open kitchen is high-end finished and features a built-in refrigerator, separate built-in freezer, combination microwave oven, dishwasher, 5-burner stove and a Quooker. All appliances are from Siemens.
The spacious living room has a beautiful custom-made bookcase attached to the wall, with recessed LED spotlights aimed at the floor. The ceiling height is 2.70 meters.
The sunny private terrace is accessed through two sliding doors and runs along the entire width of the living/dining/kitchen area. The terrace is a wonderful place to enjoy the sun and the expansive views! Both bedrooms are bright and of good size equipped with tilt-and-turn doors, from which the balcony is directly accessible. The master bedroom has a luxurious, custom built in closet.

The bathroom is equipped with a double sink and vanity unit, a bathtub and a spacious walk-in shower. Through the bathroom you reach the convenient laundry room with corresponding connections.

The apartment has beautiful solid and light-colored oak flooring. Throughout the apartment is floor heating and floor cooling so that there is a pleasant temperature in the house during all seasons. The apartment has a large external storage room and private parking space in the underground parking garage. The storage room is located right next to the private parking space.

Sustainability:
The apartment is located in an energy-neutral apartment complex. On the communal flat roof of the complex are solar panels of which 4 belong exclusively to this property. The apartment is equipped with a heat pump, floor heating, floor cooling, a Co2-controlled heat exchanger system and thus has an energy label A+++.

Leasehold:
The property is located on municipal leasehold land. The perpetual canon, which is tax deductible for owner/occupant amounts € 6,658.15 per year (based on 1-year indexation) for the house and the canon can be paid in installments. The ground lease of the parking lot is perpetual bought off.

Owners association (VvE):
The owners’ association is healthy and active and is professionally managed. The VvE consists of 64 apartment rights, including business premises on the ground floor and parking spaces in the basement. There are annual meetings, a multi-year maintenance plan, a reserve fund for future maintenance and building insurance. The monthly contribution is € 116.34 for the apartment.

Details:
– Sunny private full-width terrace;
– Shared roof terrace with spectacular views;
– New construction from 2019;
– Energy efficient central floor heating and cooling system;
– 4 solar panels leading to low energy consumption;
– Energy efficient water system with extra large boiler (200L);
– Beautiful oak flooring with floor heating and cooling;
– Spacious storage room in the basement (3.5 m2);
– Internal bicycle parking basement with two private bicycle parking spaces;
– Possibility to purchase the private parking space in the parking garage for €45,000.
– Active VvE;
– Energy label A++
– Delivery in consultation;

The property has been measured in accordance with NEN2580. This Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

This information has been compiled with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own obligation to investigate all matters that are important to him. With regard to this property, our office is the broker of the seller. We advise you to engage an NVM / MVA broker who will assist you with his expertise in the purchasing process. If you do not wish to engage professional guidance, you consider yourself expert enough by law to be able to oversee all matters that are important.The General Consumer Terms and Conditions of the NVM apply.

Interesse?

Kenmerken

  • Soort tussenverdieping
  • Woonopp 81 m2
  • Inhoud 271 m3
  • Kamers 3

Algemeen

Adres
Lindenhoevestraat 17
Plaats
Amsterdam
Postcode
1096 DV
Soort
tussenverdieping
Status
Onder bod

Prijs en aanvaarding

Koopprijs
€ 595.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Kenmerken

Inhoud
271 m3
Bouwjaar
2021
Kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Afmetingen

Woonopp
81 m2

Tuin en overige buitenruimtes

Tuintypen
geen tuin

Verwarming en isolatie

Soorten warm water
centrale voorziening, zonnecollectoren
Isolatievormen
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie