Gratis waardebepaling

Wat is jouw huis waard? Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Over de waardebepaling van jouw huis

Als je besluit je huis te verkopen, dan wil je natuurlijk eerst een inschatting kunnen maken van de waarde. Het kan zomaar zijn dat je huis de afgelopen jaren meer waard is geworden, zeker in Amsterdam. Of misschien heb je wel een verbouwing gedaan en wil je weten welke invloed dit heeft op de vraagprijs. Ook bij het vaststellen van de verkoopstrategie is een waardebepaling onmisbaar. De erkende taxateurs van Emanuels Makelaardij nemen bij het bepalen van de marktwaarde van jouw huis de verkoopprijs van vergelijkbare huizen in de omgeving mee. Ook kijken we naar de staat van onderhoud, omgeving en ligging. Tot slot nemen we het bestemmingsplan en andere externe ontwikkelingen mee in onze waardebepaling. Vraag vandaag nog een gratis waardebepaling aan.

De gratis waardebepaling is doorgaans onvoldoende voor de hypotheek; hiervoor is een gevalideerde woningtaxatie noodzakelijk. Onze taxateurs zijn aangesloten bij Vastgoed Cert en voeren dagelijks officiƫle taxaties uit. Vul het formulier in om een afspraak te maken voor een officiƫle taxatie. De taxatiekosten zijn voor de koper en fiscaal aftrekbaar.

Waardebepaling aanvragen

Makelaar Amsterdam Reviews en aanbevelingen
"Karen is een plezierige makelaar, duidelijk in de communicatie, komt zelf ook met suggesties. Ze heeft een scherp oog voor details en dacht goed mee, ze voelde onze behoefte goed aan. Onze focus en doelgebied is na verloop van tijd is verschoven, ook daarmee is ze zeer flexibel omgegaan."

Bekijk alle reviews

10
13

9.6
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.