Makelaar Amsterdam Bijlmer (Zuid Oost)

Makelaar Amsterdam Zuid-Oost (Bijlmer)

Zoek je een woning in Amsterdam met relatief veel vierkante meters voor je geld, Kies dan voor Amsterdam Zuid-Oost! Onze makelaars laten je graag de betere plekken in de Bijlmer zien. In de buurt vind je diverse winkelcentra (Diemen, Amsterdamse Poort, Arena boulevard met Amsterdam Arena, Heineken Music Hall). Vanuit Bijlmer stap je zo op de trein bij NS-station Duivendrecht en in deze buurt vind je ook meerdere metrostations en buslijnen. Ga je liever met de auto? De Bijlmer wordt omringd door de A1, A2, A9 en A10. Het centrum van Amsterdam is binnen 15 minuten te bereiken. In de zomer kun je relaxen aan de nabij gelegen Gaasperplas. Zoek je een goede verkoop- en aankoop makelaar in Amsterdam Bijlmer? Wij wijzen de weg!

Bekijk ook alle informatie over de het kopen en verkopen van een woning in Amsterdam Noord, Centrum, Oost, Zuid en West.

Cijfers huizenmarkt

  • Aantal te koop staande huizen*: 328
  • Aantal recent verkochte huizen*: 541
  • Gemiddelde transactieprijs van verkochte huizen laatste kwartaal**: € 161.100,-
  • Gemiddelde m2 prijs van verkochte huizen laatste kwartaal**: € 1.862,-
  • Gemiddelde looptijd van verkochte huizen laatste kwartaal**: 189
  • Aantal serieuze zoekers*: 3.465 (Bijlmer-Centrum + Bijlmer-Oost)

* Bron: Funda
**Bron: transactiegegevens van het laatste kwartaal, postcode 1102, 1103 & 1104

Makelaar Amsterdam Bijlmer Zuid-Oost

Laatste update: 10-02-2016

Bekijk het woningaanbod
Makelaar Amsterdam Reviews en aanbevelingen
"Karen is een plezierige makelaar, duidelijk in de communicatie, komt zelf ook met suggesties. Ze heeft een scherp oog voor details en dacht goed mee, ze voelde onze behoefte goed aan. Onze focus en doelgebied is na verloop van tijd is verschoven, ook daarmee is ze zeer flexibel omgegaan."

Bekijk alle reviews
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.