Makelaar Amsterdam Centrum

MAKELAAR AMSTERDAM CENTRUM

Zoek je een makelaar die het centrum van Amsterdam op zijn duimpje kent? Kies dan voor Emanuels Makelaardij! Of je nu op zoek bent naar een woning in het centrum van Amsterdam of juist je woning wilt verkopen; Emanuels Makelaardij is thuis in hartje Amsterdam. We zijn al meer dan 10 jaar gevestigd aan de Muiderstraat 11 in de Weesperbuurt, vlakbij Artis, Hortus Botanicus en het Waterlooplein. Met meer dan 25 jaar ervaring als makelaar in Amsterdam is er geen straatje waar we nog niet zijn geweest. Op de scooter verkennen we alle plekken in het Centrum van Amsterdam. Benieuwd naar de beste plek om te wonen in het centrum? Op zoek naar een goede verkoop- of aankoopmakelaar in Amsterdam? Wij wijzen je de weg!

MAKELAARDIJ AMSTERDAM CENTRUM

Zonder makelaar een huis kopen in het Centrum is vandaag de dag nog net geen gekkenwerk. Met een markt zo gespannen als die van Amsterdam zijn huizen op de meest gewilde plekken soms al binnen een dag verkocht. Zo niet, dan staan er vaak al meerdere bezichtigingsafspraken gepland. The pressure is on! De makelaardij in het Centrum van Amsterdam is en blijft enorm gespannen.

Uitgelicht aanbod

WAAROM EEN MAKELAAR IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM?

Er kan veel misgaan bij de aankoop van een huis in het Centrum, makelaars zorgen er voor dat dit niet gebeurt. Zo krijg je in de meeste gevallen in het Centrum van Amsterdam te maken met erfpacht. Ook duiken er regelmatig funderingsproblemen op. Het bepalen van een realistische prijs voor de woning is lastig en bij de onderhandelingen speelt de lokale markt kennis van een makelaar en het Centrum een belangrijke rol. Er is weliswaar een verkoopmakelaar aanwezig die verplicht is om je op de bij hem bekende onzichtbare gebreken te wijzen, maar hij dienst uiteindelijk de belangen van degene die de woning verkoopt.

VOOR WIE EEN AANKOOPMAKELAAR?

Een aankoopmakelaar is voor iedereen een must. Zelfs makelaars zelf gebruiken een makelaar bij de aankoop van een huis. Wil jij niet 1) te laat zijn voor jouw droomhuis, 2) teveel betalen voor deze woning of 3) na aankoop achter gebreken komen die je zelf had moeten zien? Dan is een aankoopmakelaar een uitkomst voor jou!

✓ Met een makelaar bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in Amsterdam
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke makelaar

Bekijk ook hoe wij een woning in de verkoop promoten of de stappen van ons verkoopproces.

Lees ook wat onze kopers en verkopers over ons te zeggen hebben!

Bekijk onze waarderingen

Bekijk onze koop tips

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoed Cert.
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.