Woning verkopen Amsterdam

Mei taxatiemaandJouw woning in Amsterdam verkopen? Welkom bij Emanuels Makelaardij!

Amsterdam is één van de mooiste plekken om te wonen. Ok, wij zijn wellicht enigszins bevooroordeeld, maar in een stad als Amsterdam gaat het zeker lukken om jouw huis te verkopen. In de huidige dynamische markt heeft de verkoper het voor het zeggen. Er is dan ook geen twijfel over mogelijk: nu is het juiste moment. Een huis verkopen lijkt makkelijker dan het is. Wat wordt bijvoorbeeld de vraagprijs? En hoe maak je de meeste kans op een snelle en doeltreffende transactie?

Wij zorgen ervoor dat jij het maximale eruit haalt!

Samen met jou bepalen wij de meest effectieve verkoopstrategie. Onze reviews bewijzen het: met onze unieke aanpak realiseren wij een hogere verkoopopbrengst. Ben je benieuwd hoe Emanuels Makelaardij de verkoopresultaten van jouw woning kan verbeteren? Dat doen wij graag in een persoonlijk gesprek, bij u thuis.

Review over Emanuels Makelaardij op Funda

review sterren“Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd – zelfs in Amsterdam – was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving.”

Bekijk alle reviews

Woning verkopen?

Vul onderstaand formulier in of neem met ons contact op via telefoonnummer 020 – 33 03 624 of via mail info@emanuelsmakelaardij.nl.

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
Slim & Ondernemend

Als ondernemende Amsterdammer hebt jij keihard gewerkt voor jouw huis. Wij begrijpen dan ook dat jij zo slim mogelijk om wil gaan met jouw vermogen. We kennen alle ins & outs op het gebied van wonen in Amsterdam. Met onze uitgebreide kennis op juridisch & bouwkundig gebied helpen we je er het maximale uit te halen.

Liefde voor het vak

Bij Emanuels Makelaardij houden we van ons vak. Wij nemen de tijd om de kleine zaken te zien die anderen zouden missen. Wij werken niet met klanten, maar met personen; en daar waar andere huizen zien, zien wij een thuis. We hebben een sterke marketingfocus en zetten alles op alles om jouw huis te verkopen.

Wij zijn socia(a)l

Wij plaatsen jouw huis niet automatisch door naar social media, maar lichten telkens datgene uit wat jouw huis zo bijzonder maakt. Daarnaast zorgen we voor een groter bereik door elk huis te ondersteunen met een betaalde campagne. Hiermee kunnen we jouw huis gericht onder de aandacht brengen bij de doelgroep van jouw huis.

Reviews

Binnen 8 weken was de woning verkocht. Goede foto’s van het huis droegen daartoe bij. Prima makelaar!

Verkoper Oosterlengte 24
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.