Aankoop woning Amsterdam

Aankoop woning in Amsterdam? Emanuels makelaardij!

In regio Amsterdam staat de woningmarkt onder spanning. Bij de aankoop van zeer gewilde woningen, telt tijd. Rustig zoeken op Funda? Vaak bent u te laat en is het pand verkocht. Vertrouw daarom op een erkend aankoopmakelaar voor de aankoop van uw woning. Emanuels makelaardij beschikt direct over het nieuwste woningaanbod. Zo bent u al in beeld voordat de woning op Funda verschijnt.

Aankoop huis in Amsterdam

De keuze voor de aankoop van vastgoed is een belangrijke beslissing. Onze aankoopmakelaars staan met twee benen in de Amsterdamse huizenmarkt. Zij weten welke huizen nieuw op de markt komen en hebben een neus voor de aankoop van geliefd onroerend goed.

Uitgelicht aanbod

Oog voor de aankoop van uw woning

Iedere woning is uniek. Daarom adviseren de makelaars van Emanuels u graag over de marktprijs van de woning, kijken we minutieus naar de kleine lettertjes en staat uw belang voorop bij de onderhandelingen.

Aankoop van uw woning uitbesteden

De aankoop van een woning vereist kennis van de koper. Weet u precies waar u op moet letten bij een bezichtiging in Amsterdam? Heeft u kennis van erfpacht en funderingen? Vindt u het leuk om zelf de onderhandelingen te voeren? De aankoop van een huis kan letterlijk stress opleveren. Vertrouw op de aankoopmakelaars van Emanuels makelaardij. Want dat bespaart u echt een boel zorgen.

Duidelijke afspraken en stappenplan bij de aankoop van uw woning

Op zoek naar een huis in Amsterdam? Wij leren u graag beter kennen! Onze aankoopmakelaar luistert naar uw wensen. Samen maken we afspraken over wederzijdse verwachtingen rondom de aankoop van uw droom huis.

Via de mail sturen we het aanbod van de nieuwste huizen in Amsterdam. En direct een bezichtiging plannen? Dat regelen wij natuurlijk.

Na een waardebepaling, volgen de onderhandelingen, met het koopcontract als kers op de taart.

Graag helpen we u bij de zoektocht naar een nauwkeurige notaris en betrouwbare hypotheekverstrekker.

Ook het taxatierapport voor de aankoop van uw pand valt binnen de expertise van Emanuels Makelaardij.

Als het gaat om de aankoop van een woning, voelen wij ons verantwoordelijk tot in het kleinste detail. Daarom zijn we graag aanwezig bij de eindinspectie en het tekenen van de transportakte. En dan: is het tijd voor champagne!

100% onafhankelijk voor de aankoop van onroerend goed

De aankoop van huizen… dat zit in ons DNA. Al onze aankoopmakelaars zijn NVM geregistreerd en gecertifieerd. We zijn experts als het gaat om de zoektocht naar de woning die perfect bij u past. Als ervaren onderhandelaars benaderen we de aankoop van uw pand alsof het om ons eigen huis ging.

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor huizen kopen of lees de verhalen van onze kopers en verkopers.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.