Voorbeeld Tekeningen & Verbouwingsplannen

Hoe zien de tekeningen van mijn huis er uit?

Bij de tekeningen van uw huis (of het te taxeren object) is het belangrijk dat alle gebruiksruimtes op de tekening aanwezig zijn. Ook is het handig als alle buitenruimtes aanwezig zijn op de tekening. Daarnaast moet alles gemeten worden vanaf de binnenmuren en moet de tekening voldoen aan de NEN-2580 meetinstructies.

Zie hieronder een voorbeeld

Hoe zien mij verbouwingsplannen er uit?

De verbouwingsplannen van uw huis zijn natuurlijk afhankelijk van wat u gaat verbouwen. Wat wij graag willen weten voor we de taxatie van uw woning uitvoeren is het volgende:

Offertenummer hypotheek
Maatschappij
Naam aanvrager
Adres aanvrager
Postcode aanvrager
Plaats aanvrager
Adres onderpand
Postcode onderpand
Plaats onderpand

Om het u makkelijk te maken hebben wij hier een standaard document gemaakt dat u makkelijk kunt invullen en uploaden.

Let op: U kunt bij elke stap maar één bestand toevoegen. Ook moet dit een .PDF bestand zijn. Mocht u de bestanden in een ander formaat hebben of mocht het document uit meerdere losse .PDF bestanden bestaan, gebruik dan SmallPDF om de bestanden te converteren of samen te voegen.Wij ontvangen deze .PDF documenten bij voorkeur vóór de afspraak met de taxateur. Zo kunnen wij tijdig aan de slag met de verwerking van de gegevens. Wij doen ons uiterste best de taxatie binnen vijf werkdagen na opname gereed te hebben. Het kan echter voorkomen dat het externe validatie-instituut NWWI het rapport nog niet heeft gevalideerd.

Makelaar Amsterdam Reviews en aanbevelingen
"Karen is een plezierige makelaar, duidelijk in de communicatie, komt zelf ook met suggesties. Ze heeft een scherp oog voor details en dacht goed mee, ze voelde onze behoefte goed aan. Onze focus en doelgebied is na verloop van tijd is verschoven, ook daarmee is ze zeer flexibel omgegaan."

Bekijk alle reviews
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.