Huis kopen in Amsterdam Oost?

Huis kopen in Amsterdam Oost?

In het trendy Amsterdam Oost gebeurt het allemaal: je vindt er de meest hippe koffietentjes en trendy restaurants en je kunt er je hart ophalen aan cultuur. Er is voor ieder wat wils! Je geeft gemakkelijk je salaris uit in de leuke winkeltjes in de Javastraat of kunt op koopjesjacht op de Dappermarkt. Zoek je rust? Wandel dan eens door het Oosterpark of geniet van een drankje op het terras aan het water. In de zomer zit je gezellig met vrienden uren te borrelen op het bruisende Javaplein en kinderen vermaken zich altijd in de vele speeltuinen en -niet te vergeten- in de trekpleister van Amsterdam Oost: Artis.

Een appartement kopen in Amsterdam Oost, onmogelijk?

U heeft de geruchten vast gehoord: een appartement kopen in onze hoofdstad is bijna onmogelijk omdat het aanbod van woningen achterblijft op de vraag. Toch bewijzen de aankoopmakelaars van Emanuels Makelaardij graag het tegendeel. Want een huis kopen in Amsterdam Oost is prima haalbaar, óók tegen een reële marktprijs.

Uitgelicht aanbod

U wilt een huis kopen in Amsterdam Oost, en nu?

Wat zijn eigenlijk uw woonwensen? Wat is uw budget? Waar moet u op letten als u een huis gaat kopen? Een huis kopen in Oost is vandaag de dag voor een individu nog net geen gekkenwerk. De Amsterdamse huizenmarkt is erg gespannen en het kan dan ook knap lastig zijn om een geschikt koophuis te vinden. Zelfs als u een adequaat huis weet te vinden gaat het soms zo snel dat u niet eens de mogelijkheid heeft om het huis te bezichtigen – laat staan een bod uitbrengen.

Waarom kopen in Oost?

Waarom eerdere kopers ervoor kozen om in Amsterdam Oost een woning te kopen? Daar hebben wij een gemakkelijk antwoord op! Dit zijn namelijk de sterke punten van Amsterdam Oost:
– Gunstige ligging: dicht bij het Centrum van Amsterdam
– Wonen dicht bij de natuur: veel groen en water
– Mooie buurten met prachtige gebouwen
– Talloze cafés en restaurants
– Veel culturele voorzieningen

In dit unieke stadsdeel met verschillende wijken en grote verscheidenheid aan woningsoorten vinden wij altijd wel een geschikte woning die voldoet aan jouw eisen en wensen. Woon je alleen en zoek je een appartement in de Indische Buurt? Of zoek je met je gezin een wat nieuwere woning op IJburg?

‘Geheime’ kennis over huizen kopen

Graag delen we onze kennis over de aankoop van een huis in Amsterdam Oost. Het aanbod van nieuwe woningen verloopt grillig omdat mensen die binnen Amsterdam Oost verhuizen eerst een nieuwe woning kopen en dan pas hun oude woning in de verkoop zetten. Onze makelaars zijn specialisten in de verkoop van huizen én de koop van huizen. Bovendien kennen zij de ins en outs van onze hoofdstad als geen ander. Daarmee staan we qua kennis direct een trede hoger dan Funda.

Wonen in Amsterdam Oost

Wonen in Amsterdam Oost heeft de afgelopen 20 jaar een vlucht genomen. Dit stadsdeel is door verschillende ontwikkelingen gegaan en enorm gegroeid. Bijvoorbeeld is het Oostelijk Havengebied uitgebreid en heeft door de komst van Ijburg ook de Indische Buurt een gunstigere ligging gekregen. Dit levendige stadsdeel voldoet aan de eisen van menig woningzoekenden. Je kunt in Amsterdam Oost een mooie eengezinswoning aan het water kopen, maar ook een kleine stadswoning aan een gezellige winkelstraat. Ons kantoor ligt tegen de rand van Amsterdam Oost, dus onze makelaars kennen dit stadsdeel dan als geen ander!

Huis te koop in Amsterdam Oost!

Maak kennis met de makelaars van Emanuels Makelaardij. Samen staan ze voor ruim 50 jaar ervaring als het gaat om de koop van huizen in en om Amsterdam Oost.

Nog even alle voordelen die Emanuels Makelaardij biedt op het gebied van huizen kopen:
✓ Met een Emanuels bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in Amsterdam Oost
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor huizen kopen in Amsterdam Oost of lees de verhalen van onze kopers en verkopers.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.