Huis kopen in Amsterdam Zuid?

Huis kopen in Amsterdam Zuid?

Wil je een huis kopen in Amsterdam Zuid, maar heb je nog twijfels? Check je regelmatig op Funda de koopwoningen in Amsterdam Zuid? Elke buurt heeft zijn eigen karakter en pluspunten, maar Amsterdam Zuid blijft één van de mooiste buurten. De fraaie, statige uitstraling en brede straten met prachtige herenhuizen maakt Amsterdam Zuid erg populair. Vergeet ook niet dat het Vondelpark ook in dit stadsdeel ligt. Dit alles en de goede ligging van dit stadsdeel maakt het niet de makkelijkste plek om een woning te bemachtigen.

Een appartement kopen in Amsterdam Zuid, onmogelijk?

U heeft de geruchten vast gehoord: een appartement kopen in onze hoofdstad is bijna onmogelijk omdat het aanbod van woningen achterblijft op de vraag. Toch bewijzen de aankoopmakelaars van Emanuels Makelaardij graag het tegendeel. Want een huis kopen in Amsterdam Zuid is prima haalbaar, óók tegen een reële marktprijs.

Uitgelicht aanbod

U wilt een huis kopen in Amsterdam Zuid, en nu?

Wat zijn eigenlijk uw woonwensen? Wat is uw budget? Waar moet u op letten als u een huis gaat kopen? Een huis kopen in Zuid is vandaag de dag voor een individu nog net geen gekkenwerk. De Amsterdamse huizenmarkt is erg gespannen en het kan dan ook knap lastig zijn om een geschikt koophuis te vinden. Zelfs als u een adequaat huis weet te vinden gaat het soms zo snel dat u niet eens de mogelijkheid heeft om het huis te bezichtigen – laat staan een bod uitbrengen.

Waarom kopen in Zuid?

Waarom eerdere kopers ervoor kozen om in Amsterdam Zuid een woning te kopen? Daar hebben wij een gemakkelijk antwoord op! Naast natuurlijk het Vondelpark en het Museumplein, liggen in Amsterdam Zuid ook een paar van de mooiste buurten van Amsterdam. In Oud-Zuid staan indrukwekkende herenhuizen op groene straten naast luxe boetiekjes. Verderop in het zuiden wordt het wat rustiger, maar de cafés en restaurants aan het water in bijvoorbeeld de straten van de Schinkelbuurt zijn niet minder pittoresk. Meer naar het westen van het stadsdeel is de trendy wijk De Pijp, waar je buiten de Albert Cuyp Markt genoeg andere leuke horeca bestemmingen kan vinden.

Ook het gebied ten noorden van de A10 is populair bij veel ‘Zuidassers’, die vanuit hun stijlvolle huis op de fiets naar hun werkplek kunnen.

‘Geheime’ kennis over huizen kopen

Graag delen we onze kennis over de aankoop van een huis in Amsterdam Zuid. Het aanbod van nieuwe woningen verloopt grillig omdat mensen die binnen Amsterdam Zuid verhuizen eerst een nieuwe woning kopen en dan pas hun oude woning in de verkoop zetten. Onze makelaars zijn specialisten in de verkoop van huizen én de koop van huizen. Bovendien kennen zij de ins en outs van onze hoofdstad als geen ander. Daarmee staan we qua kennis direct een trede hoger dan Funda.

Huis te koop in Amsterdam Zuid!

Maak kennis met de makelaars van Emanuels Makelaardij. Samen staan ze voor ruim 50 jaar ervaring als het gaat om de koop van huizen in en om Amsterdam Zuid.

Nog even alle voordelen die Emanuels Makelaardij biedt op het gebied van huizen kopen:
✓ Met een Emanuels bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in Amsterdam Zuid
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor huizen kopen in Amsterdam Zuid of lees de verhalen van onze kopers en verkopers.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.