Huis kopen in de Pijp?

Huis kopen in de Pijp?

Wil je een huis kopen in de Pijp, maar heb je nog twijfels? Check je regelmatig op Funda de koopwoningen in de Pijp? Wij begrijpen wel waarom. Het veelzijdige aanbod van keukens, terrassen en cafés en de mooie mix van mensen maakt de Pijp één van de meest levendige buurten van Amsterdam. Van oorsprong was de Pijp een arbeidersbuurt, maar er is veel verandert. Over de adembenemende architectuur in dit deel van de stad valt veel te zeggen. Van de prachtig aangelegde tuinen en het mooie Sarphatipark tot de hustel-en-bustle van de Albert Cuypmarkt, deze buurt ademt creativiteit en ondernemerschap. De Pijp vernieuwd zich snel en blijft zich ontwikkelen.

Een appartement kopen in de Pijp, onmogelijk?

U heeft de geruchten vast gehoord: een appartement kopen in onze hoofdstad is bijna onmogelijk omdat het aanbod van woningen achterblijft op de vraag. Toch bewijzen de aankoopmakelaars van Emanuels Makelaardij graag het tegendeel. Want een huis kopen in de Pijp is prima haalbaar, óók tegen een reële marktprijs.

Uitgelicht aanbod

U wilt een huis kopen in de Pijp, en nu?

Wat zijn eigenlijk uw woonwensen? Wat is uw budget? Waar moet u op letten als u een huis gaat kopen? Een huis kopen in de Pijp is vandaag de dag voor een individu nog net geen gekkenwerk. De Amsterdamse huizenmarkt is erg gespannen en het kan dan ook knap lastig zijn om een geschikt koophuis te vinden. Zelfs als u een adequaat huis weet te vinden gaat het soms zo snel dat u niet eens de mogelijkheid heeft om het huis te bezichtigen – laat staan een bod uitbrengen.

‘Geheime’ kennis over huizen kopen

Graag delen we onze kennis over de aankoop van een huis in de Pijp. Het aanbod van nieuwe woningen verloopt grillig omdat mensen die binnen de Pijp verhuizen eerst een nieuwe woning kopen en dan pas hun oude woning in de verkoop zetten. Onze makelaars zijn specialisten in de verkoop van huizen én de koop van huizen. Bovendien kennen zij de ins en outs van onze hoofdstad als geen ander. Daarmee staan we qua kennis direct een trede hoger dan Funda.

Huis te koop in de Pijp!

Maak kennis met de makelaars van Emanuels Makelaardij. Samen staan ze voor ruim 50 jaar ervaring als het gaat om de koop van huizen in en om de Pijp.

Nog even alle voordelen die Emanuels Makelaardij biedt op het gebied van huizen kopen:
✓ Met een Emanuels bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in de Pijp
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor huizen kopen in de Pijp of lees de verhalen van onze kopers en verkopers.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.