Huizen Makelaar

HUIZEN MAKELAAR

Zonder makelaar een huis kopen is vandaag de dag nog net geen gekkenwerk. Met een huizenmarkt en makelaardij die zo gespannen is als die van Amsterdam zijn huizen op de meest gewilde plekken binnen uren verkocht. Zo niet, dan staan er vaak al veel bezichtigingsafspraken gepland. The pressure is on! Dat kan het voor de kopende partij lastig maken om de juiste – rationele – beslissingen te maken. Hiervoor heb je makelaars.

WAAROM EEN MAKELAAR BIJ AANKOOP VAN EEN HUIS?

Er kan veel misgaan bij de aankoop van een huis, makelaars zorgen er voor dat dit niet gebeurt. Zo krijg je in de meeste gevallen te maken met erfpacht. Ook duiken er regelmatig funderingsproblemen op met huizen. Het bepalen van een realistische prijs voor een huis is lastig en bij de onderhandelingen speelt de lokale markt kennis van een makelaar een belangrijke rol. Er is weliswaar een verkoopmakelaar aanwezig die verplicht is om je op de bij hem bekende onzichtbare gebreken te wijzen, maar hij dienst uiteindelijk de belangen van degene die het huis verkoopt.

Uitgelicht aanbod

VOOR WIE EEN MAKELAAR?

Een makelaar is voor iedereen een must. Zelfs makelaars zelf gebruiken een makelaar bij de aankoop van een huis. Wil jij niet 1) te laat zijn voor jouw droomhuis, 2) teveel betalen voor dit huis of 3) na aankoop achter gebreken komen die je zelf had moeten zien? Dan is een makelaar een uitkomst voor jou!

✓ Met een makelaar bent u als eerste op de hoogte van de nieuwe huizen en het aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in Amsterdam
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke makelaar

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.