Huis Kopen

Een huis kopen in Amsterdam?

U heeft de geruchten vast gehoord: een huis kopen in onze hoofdstad is bijna onmogelijk omdat het aanbod van woningen achterblijft op de vraag. Toch bewijzen de aankoopmakelaars van Emanuels Makelaardij graag het tegendeel. Want een huis kopen in Amsterdam is prima haalbaar, óók tegen een reële marktprijs.

U wilt een huis kopen in Amsterdam, en nu?

Wat zijn eigenlijk uw woonwensen? Waar wilt u een huis kopen in Amsterdam? Wat is uw budget? Waar moet u op letten als u een huis gaat kopen? Een huis kopen in Amsterdam is vandaag de dag nog net geen gekkenwerk. De Amsterdamse huizenmarkt is erg gespannen en het kan dan ook knap lastig zijn om een geschikt koophuis te vinden. Zelfs als u een adequaat huis weet te vinden gaat het soms zo snel dat u niet eens de mogelijkheid heeft om het huis te bezichtigen – laat staan een bod uitbrengen.

Uitgelicht aanbod

‘Geheime’ kennis over huizen kopen

Graag delen we onze kennis over de aankoop van een huis in Amsterdam. Het aanbod van nieuwe huizen verloopt grillig omdat mensen die binnen Amsterdam verhuizen eerst een nieuw huis kopen en dan pas hun oude woning in de verkoop zetten. Onze makelaars zijn specialisten in de verkoop van huizen én de koop van huizen. Bovendien kennen zij de ins en outs van onze hoofdstad als geen ander. Daarmee staan we qua kennis direct een trede hoger dan Funda.

Tip: koop een nieuw huis in Amsterdam

Als erkend NVM-makelaar zijn wij fan van Funda. In Amsterdam vraagt de woningmarkt op dit moment echter een snellere aanpak. Met name in of nabij het stadscentrum is de koop van een huis vaak al geregeld voordat het op Funda staat. Wie graag in Amsterdam woont en een nieuw huis wil kopen, kiest voor Emanuels Makelaardij.

Huis te koop in Amsterdam!

Kiest u voor de koop van een herenhuis, wilt u een rijtjeshuis kopen of investeert u liever in het kopen van een luxe huis? Wilt u een bestaand pand kopen of een nieuw huis kopen? Maak kennis met de makelaars van Emanuels Makelaardij. Samen staan ze voor ruim 50 jaar ervaring als het gaat om de koop van huizen in en om Amsterdam.

Nog even alle voordelen die Emanuels Makelaardij biedt op het gebied van huizen kopen:
✓ Met een Emanuels bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in Amsterdam
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor huizen kopen in Amsterdam en lees ook wat onze kopers en verkopers over ons te zeggen hebben!

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.