Woning Makelaar

Uw woning makelaar in Amsterdam

De meeste verkopers leggen de verkoop van hun woning graag in handen van een goede woningen makelaar. De makelaars in Amsterdam kennen de uitdagingen van een overvolle markt waar de vraag het aanbod ver overstijgt. Vaak staan kopers al te trappelen voordat de woning überhaupt op Funda staat. Uw woning makelaar zorgt dat u niet overweldigd raakt, organiseert het verkoopproces en is continu het persoonlijk aanspreekpunt.

Emanuels Makelaardij: erkend woning makelaars

De verkoop van uw woning verdient speciale aandacht. En het is juist die speciale aandacht waar onze ‘woning makelaardij’ op scoort bij klanten. Lees de verhalen van onze klanten.

  • ✓ Sander de Bruin: “Ik zou deze woningen makelaar aanbevelen. Robin Emanuels staat open voor ideeën, geeft goed advies. Het is fijn om met hem samen te werken.”
  • ✓ Dhr. Henkemans: “Op de hectische Amsterdamse woningmarkt heeft deze woning makelaar ons op de juiste momenten geholpen met begeleiding en advies.”
  • ✓ Dhr. Rapenburg: “Het is duidelijk dat Emanuels Makelaardij een makelaar is met een zeer breed netwerk en een fikse dosis ervaring. Ik ben buitengewoon tevreden met het behaalde resultaat.”

Uitgelicht aanbod

Woning makelaardij met kennis én lef

Kijk, daar doen we het voor: tevreden klanten. Mensen die we helpen bij de verkoop van hun woning en de aankoop van hun droomwoning. Zeker in Amsterdam is de koop en verkoop van woningen méér dan kennis. Onze woning makelaars houden van hun vak, durven zich vast te bijten in de aankoop van uw woning en weten de juiste doelgroep aan te spreken voor verkoop.

De woning makelaars van Emanuels

Uw woning in de verkoop of op zoek naar een nieuw woning? Maak kennis met de woning makelaars van Emanuels Makelaardij. Samen staan zij voor ruim 50 jaar makelaar succes in Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Amsterdam West en Amsterdam Zuidoost.

Woningen makelaardij barstensvol energie

Dankzij onze winnaarsmentaliteit kennen onze woningen makelaars alle ins en outs van de Amsterdamse woningmarkt. Juridische én bouwkundige kennis helpen bij het maken van de beste aan- en verkoopdeal tegen de gunstigste prijs. Moeiteloos wringen we ons in allerlei bochten zodat u als eerst gegadigde op de stoep staat bij uw droomwoning.

Lees verder over de aankoop van een woning in Amsterdam en de verkoopmakelaars van Emanuels Makelaardij.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.