Makelaar Amsterdam Osdorp

MAKELAAR AMSTERDAM OSDORP

Betaalbaar wonen op een half uurtje fietsen vanaf het Paleis op de Dam? Ga voor Osdorp! Deze wijk is van alle gemakken voorzien. In het winkelcentrum Osdorpplein vind je winkels als Hema, Action, H&M en McDonalds. Bij Grand Café Sloterplas kunt u genieten van een kopje koffie terwijl u uitkijkt over de Sloterplas. Aan de rand van het winkelcentrum vind je het theater De Meervaart, een theater met dans, toneel, muziek en cabaret. Amper een kilometer de andere kant op bevinden zich o.a. een Mediamarkt, Praxis en een tuincentrum. In Osdorp is het vrij parkeren op de openbare weg en je bent in 5 minuten op de uitvalswegen A4/A10 en A5/A9. Tot slot vind je op loopafstand de eindhalte van tramlijn 17, die je binnen 20 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt.

MAKELAARDIJ AMSTERDAM OSDORP

Zonder makelaar een huis kopen in Amsterdam Osdorp is vandaag de dag nog net geen gekkenwerk. Met een markt zo gespannen als die van Amsterdam zijn huizen op de meest gewilde en minder gewilde plekken soms al binnen een dag verkocht. Zo niet, dan staan er vaak al meerdere bezichtigingsafspraken gepland. The pressure is on! Ook de makelaardij in Amsterdam Osdorp heeft grote sprongen gemaakt in de laatste jaren. Opzoek naar een goede makelaar in Osdorp? Wij wijzen je de weg!

Uitgelicht aanbod

WAAROM EEN MAKELAAR IN AMSTERDAM OSDORP?

Er kan veel misgaan bij de aankoop van een huis in Amsterdam Osdorp, makelaars zorgen er voor dat dit niet gebeurt. Zo krijg je in de meeste gevallen in Amsterdam Osdorp te maken met erfpacht. Ook duiken er regelmatig funderingsproblemen op. Het bepalen van een realistische prijs voor de woning is lastig en bij de onderhandelingen speelt de lokale markt kennis van een makelaar en Amsterdam Osdorp een belangrijke rol. Er is weliswaar een verkoopmakelaar aanwezig die verplicht is om je op de bij hem bekende onzichtbare gebreken te wijzen, maar hij dienst uiteindelijk de belangen van degene die de woning verkoopt.

Bekijk ook hoe wij een woning in de verkoop promoten of de stappen van ons verkoopproces.

VOOR WIE EEN AANKOOPMAKELAAR?

Een aankoopmakelaar is voor iedereen een must. Zelfs makelaars zelf gebruiken een makelaar bij de aankoop van een huis. Wil jij niet 1) te laat zijn voor jouw droomhuis, 2) teveel betalen voor deze woning of 3) na aankoop achter gebreken komen die je zelf had moeten zien? De is een aankoopmakelaar een uitkomst voor jou!

✓ Met een makelaar bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod (eerder dan Funda)
✓ Als ervaren onderhandelaars zorgen wij voor een reële aankoopprijs
✓ NVM Geregistreerd & gecertificeerd
✓ 25 jaar ervaring in Amsterdam
✓ Experts op het gebied van (verborgen) gebreken, bestemmingsplannen, VvE’s e.d.
✓ 100% onafhankelijke makelaar

Lees ook wat onze kopers en verkopers over ons te zeggen hebben!

Bekijk onze waarderingen

Gratis aan- verkoopadvies

Bekijk onze koop tips

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoed Cert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.