Onroerend goed Amsterdam

Onroerend goed Amsterdam

De onroerend goed makelaar van Amsterdam. Een duidelijk statement? Ja, dat klopt. Toch durven we te zeggen dat Emanuels Makelaardij dé onroerend goed makelaar van Amsterdam is. We kennen elke wijk en elke buurt, het Amsterdamse vastgoed heeft voor ons geen geheimen. Onze makelaars weten exact welk onroerend goed op de markt komt voor koop of verkoop. Zodat wij onze klanten verrassen met het nieuwste aanbod, nog voor het brede publiek dat weet.

Verkoop van onroerend goed

Startersappartement, herenhuis of kantoorpand? Samen bepalen we de meest effectieve verkoopstrategie. Dankzij onze unieke aanpak zorgen wij voor een maximale opbrengst. Vanaf de gratis waardebepaling, via unieke promotie naar verkoop van uw onroerend goed. Lees ons stappenplan. Zodat u precies weet waar u aan toe bent als u kiest voor dé onroerend goed makelaar van Amsterdam.

Uitgelicht aanbod

Een dikke negen op Funda

We zijn trots op onze klanten en dat vertaalt zich in goede beoordelingen. “Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet echt courant onroerend goed, dus de kans op langere verkooptijd – zelfs in Amsterdam – was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam.” Lees meer verhalen van klanten

Koop van onroerend goed

Meer dan 50 jaar gezamenlijke makelaarskennis in Amsterdam verzekert u van een uitstekend inzicht in de particuliere en zakelijke markt van onroerend goed. Bent u benieuwd hoe Emanuels Makelaardij uw wensen met betrekking tot de koop van onroerend goed vertaalt naar een verrassend aanbod? Maak een afspraak met de onroerend goed makelaar. In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag over onze toegevoegde waarde.

Gaat u een nieuw huis kopen of zit u te denken om in stenen te investeren? Dan kan Emanuels u vrijblijvend adviseren. Een huis kopen is bij ons gegarandeerd een pretje! Bekijk nu ons aanbod of neem contact met ons op!

Lees verder over ons stappenplan voor onroerend goed kopen of lees de verhalen van onze kopers en verkopers.

Gratis aan- verkoopadvies

Lees meer

Bekijk onze koop tips!

Eerste huis kopen

Waar moet ik kopen?

Appartement kopen Amsterdam

Let op deze valkuilen!

Woning kopen Amsterdam

Wij staan voor kwaliteit

NWWI
Funda
NVM
Vastgoedcert
MVA
Fiabci
10 13
9.6
Aankondiging Emagazine
"Prettige makelaar, veel vakkennis en ervaring in Amsterdam. Ons huis was niet een echt courant huis, dus de kans op langere verkooptijd - zelfs in Amsterdam - was zeer aanwezig. Toch wist de makelaar precies welke doelgroep passend was bij ons huis. Een aanrader mocht je een makelaar zoeken in Amsterdam en omgeving."

Bekijk alle reviews

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.