Amsterdam
Eerste Amstelvlietpad 2+PP

Vraagprijs: € 985.000,- k.k.

Maak afspraak

Amsterdam
Eerste Amstelvlietpad 2+PP

English tekst below

Interesse?

Kenmerken

  • Soort bovenwoning
  • Woonopp 122 m2
  • Inhoud 399 m3
  • Kamers 4

English tekst below

PRACHTIG RUIM APPARTEMENT MET TWEE BALKONS EN UITZICHT OP DE AMSTEL + PP
Dit lichte verzorgde appartement van ca. 122 m² heeft een riante woonkamer met luxe open keuken, twee balkons, twee ruime slaapkamers, een inloopkast voor een uitgebreide garderobe en een heerlijke badkamer met inloopdouche en ligbad. Het appartement heeft een aparte berging en parkeerplaats in de kelder. Eerste Amstelvlietpad is gelegen in het Amstelkwartier, het nieuwe woongebied aan de zuidoever van de Amstel. Tussen het appartement en het water ligt een boulevard voor wandel- en fietsverkeer en een uitgestrekte groenstrook dat grenst aan de oever van de Amstel. Het appartement heeft daardoor een prachtige ligging. Het balkon gelegen aan de oostkant heeft direct ruim uitzicht op en over de Amstel en heeft ochtend zon. Het andere balkon is aan de achterzijde van de living gelegen en zorgt voor middag zon en heeft uitzicht over de binnentuin.

Omgeving:
Op het terrein van de voormalige Zuidergasfabriek langs de Amstel ligt de nieuwe woonwijk Amstelkwartier. Dit gebied heeft een rijke geschiedenis als thuisbasis voor de Zuidergasfabriek, waar Amsterdam gas produceerde uit steenkool. De Watertoren aan de Spaklerweg was oorspronkelijk onderdeel van de Zuidergasfabriek en is een markant bakstenen bouwwerk vanwege de vele aangebrachte ornamenten en natuursteen. Het appartementencomplex is gebouwd in 2015 en ligt aan het einde van de Amstelvlietstraat, direct aan de boulevard en de groenstrook dat grenst aan de overs van de Amstel. Dit zorgt voor een ruim uitzicht op en over de Amstel. Dichtbij zijn hippe cafés, clubs en restaurants te vinden en om te sporten liggen onder andere de jachthaven, roeivereniging, zwembad en sportvelden om de hoek. De dagelijkse boodschappen doe je bij het winkelcentrum in de buurt en met de fiets ben je in 5 minuten bij de winkels aan de Rijnstraat. Voor een avondje uit rij je in 10 minuten naar Carré of de Stopera. Aan de overkant van het water is het Martin Luther Kingpark gelegen waar je een ontspannen wandeling kunt maken, maar je kunt natuurlijk ook op de gezellige ligstoelen voor de deur gaan liggen met uitzicht over het water. Het appartement is goed te bereiken met openbaar vervoer en met de auto. Met de fiets rij je in 2 minuten naar Amstelstation, trein- en metrostation, welke zorgt voor uitstekende aansluitingen op het verder openbaar vervoersnetwerk. En wanneer je met de auto de ondergrondse parkeergarage uitrijdt, rij je binnen enkele minuten naar de Ring A10, A2 of A9.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met lift, eigen entree op de eerste verdieping tot het appartement. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en licht door de lichtinval aan de voor-en achterzijde. Er is ruimte genoeg voor een gezellige living aan de achterzijde en een lange eettafel aan de voorzijde. Hier kun je gemakkelijk nog een derde slaapkamer creëren. De luxe open keuken ligt centraal en is onder andere voorzien van inductie kookplaat, vaatwasser, combioven en een hardstenen aanrechtblad. Vanuit de eetkamer loop je door de schuifpui zo het zonnige terras op gelegen op het oosten met prachtig uitzicht over het water. Het balkon aan de kant van de living ligt op het westen en is ideaal voor een kopje koffie in de middag zon. Dit balkon ligt aan de binnentuin. Beide balkons zijn voorzien van water en elektra. De twee slaapkamers zijn van vergelijkbare grootte en ingericht met een tweepersoonsbed, een bureau en een garderobekast. De riante inloopkast met kastenwand biedt ruimte genoeg voor een gehele zomer- en winter garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot een separaat toilet en een ruime bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en is voorzien van een klein keukenblok. De badkamer is geheel betegeld en heeft een neutrale kleurstelling. Hier kun je je lekker ontspannen in het ligbad, of onder de ruime inloopdouche. Verder is de badkamer voorzien van een dubbele wastafel en kastruimte voor toiletartikelen en handdoeken. Er is een separate berging en een privé parkeerplaats in de parkeerkelder aanwezig.
De woning is geheel voorzien van vloerverwarming, glasvezel voor een supersnel internetverbinding en zonnepanelen die in 2022 zijn aangelegd voor het opwekken van stroom dat gebruikt wordt voor de lift en het licht in de trappenhuizen. Door het gehele appartement ligt een mooie houten vloer.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaren hebben de eeuwigdurende aanbieding onder gunstige voorwaarden aangevraagd. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing tot de einddatum 30 juni 2063 voor de woning en voor de parkeerplaats. De canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner is € 3331,47 per jaar voor de woning en € 70,53 voor de parkeerplaats, op basis van 1-jaarlijkse indexering. De erfpacht voor de berging is afgekocht tot 30 juni 2063. Na 30 juni 2063 kan er voor de woning en de parkeerplaats een keuze worden gemaakt op basis van de aanbieding van de gemeente Amsterdam voor wat betreft een jaarlijkse eeuwigdurende canon betaling of een eeuwigdurende afkoop.

Bijzonderheden:
• Uitzicht op de Amstel
• Twee balkons
• Gemakkelijk een derde slaapkamer te creëren
• Berging in de kelder
• Privé parkeerplaats in de parkeerkelder
• Gemeenschappelijke fietsenberging met elektra
• De VvE is actief en financieel gezond en wordt professioneel beheerd door Newomij
• Service kosten € 219 per maand (incl. parkeerplaats)
• Energielabel A
• Glasvezel
• Extra pomp voor fantastische waterdruk
• Stadsverwarming
• Geheel voorzien van vloerverwarming
• Gemeenschappelijke zonnepanelen
• Kindvriendelijke buurt

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de getoonde foto’s. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
————————————————————————————————————————————————-

BEAUTIFUL SPACIOUS FLAT WITH TWO BALCONIES AND VIEW ON THE AMSTEL + PP
This bright and well-mantained flat of 122 m² has a spacious living room with luxury open kitchen, two balconies, two spacious bedrooms, a walk-in closet for an extensive wardrobe and a lovely bathroom with shower and bathtub. The flat has a separate storage room and parking place in the basement. Eerste Amstelvlietpad is located in the Amstel Quarter, the new residential area on the south bank of the Amstel River. Between the flat and the water is a boulevard for walking and cycling traffic and an extensive green area that borders the banks of the Amstel. The flat therefore has a beautiful location. The balcony located on the east side has a direct view on and over the Amstel and has morning sun. The other balcony is located at the rear of the living room and provides afternoon sun and views over the courtyard.

Surroundings:
On the site of the former Zuidergasfabriek along the Amstel this new residential area “Amstelkwartier” has been developed. This area has a rich history with respect to the former Zuidergasfabriek where Amsterdam produced gas from coal. The Water Tower on Spaklerweg was originally part of the Zuidergasfabriek and is a brick-built building with many original ornaments and natural stone. The apartment complex was built in 2015 and is located at the end of Amstelvlietstraat, directly on the boulevard and the green area that borders the banks of the Amstel. This provides a spacious view of and over the Amstel. There are trendy cafés, clubs and restaurants nearby and for practising sports, the marina, rowing club, swimming pool and sports fields are just around the corner. The daily shopping can be done at the shopping centre nearby and by bike you can reach the shops at the Rijnstraat in 5 minutes. For a night out you can cycle to Carré or the Stopera in 10 minutes. Across the water is the Martin Luther King Park where you can take a relaxing walk, but of course you can also use the cosy lounge chairs in front of the door with a view over the water. The flat is easy to reach by public transport and by car. By bike, you can ride in 2 minutes to Amstel Station, train and metro station, which provides excellent connections to the rest of the public transport network. And when you drive by car out of the underground parking garage, you drive within a few minutes to the Ring A10, A2 or A9.

Layout:
Communal entrance with lift, private entrance on the first floor to the flat. Spacious hallway with access to all rooms. The living room is spacious and bright because of the light at the front and back. There is enough space for a cosy living room at the back and a long dining table at the front. Here you can easily create a third bedroom. The luxurious open kitchen is centrally located and is equipped with an induction hob, dishwasher, combi oven and a stone worktop. From the dining room you can walk through the sliding doors onto the sunny terrace facing east with beautiful views over the water. The balcony on the side of the living room is west facing and ideal for a cup of coffee in the afternoon sun. This balcony is located on the courtyard. Both balconies are equipped with water and electricity. The two bedrooms are of similar size and furnished with a double bed, a desk and a wardrobe. The spacious walk-in wardrobe offers space for a complete summer and winter wardrobe. From the hall there is access to a separate toilet and a spacious utility room with connection for washing machine and is equipped with a small kitchenette. The bathroom is fully tiled and has a neutral colour scheme. Here you can relax in the bathtub, or under the spacious walk-in shower. Furthermore, the bathroom has a double sink and closet space for toiletries and towels. There is a separate storage room and a private parking place in the basement.
The flat is fully equipped with underfloor heating, fibre optic for a super fast internet connection and solar panels installed in 2022 for the generation of electricity that is used for the lift and the light in the communal stairwells. There is a beautiful wooden floor throughout the flat.

Details:
– View on the Amstel
– Two balconies
– Easy to create a third bedroom
– Storage room in the basement
– Private parking in the basement
– Communal bicycle storage with electricity
– The VvE is active and financially healthy and is professionally managed by Newomij
– Service costs € 219 per month (incl. parking place)
– Energy label A
– Fiberglass
– Extra pump for fantastic water pressure
– City heating
– Entirely provided with floor heating
– Communal solar panels
– Child-friendly neighbourhood

The property has been measured in accordance with NEN2580. This Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

This information has been compiled with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The buyer has his own obligation to investigate all matters that are important to him. With regard to this property, our office is the broker of the seller. We advise you to engage an NVM / MVA broker who will assist you with his expertise in the purchasing process. If you do not wish to engage professional guidance, you consider yourself expert enough by law to be able to oversee all matters that are important. The General Consumer Terms and Conditions of the NVM apply.

Interesse?

Kenmerken

  • Soort bovenwoning
  • Woonopp 122 m2
  • Inhoud 399 m3
  • Kamers 4

Algemeen

Adres
Eerste Amstelvlietpad 2+PP
Plaats
Amsterdam
Postcode
1096 GB
Soort
bovenwoning
Status
Beschikbaar

Prijs en aanvaarding

Koopprijs
€ 985.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Kenmerken

Inhoud
399 m3
Bouwjaar
2015
Kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Afmetingen

Woonopp
122 m2

Tuin en overige buitenruimtes

Tuintypen
geen tuin

Verwarming en isolatie

Soorten verwarming
stadsverwarming
Soorten warm water
centrale voorziening
Isolatievormen
volledig geïsoleerd